Vakantie – Den Bosch
Vakantie – Den Bosch

Vakantie – Den Bosch

Ik heb vakantie, en dat mogen jullie best wel weten ook, dus te pas en te onpas verschijnen hier wat kleine vakantie berichten. Gisteren waren we in Den Bosch, zomaar, een zoete inval. Ik vind Den Bosch een fijne plaats om eens rond te wandelen en te winkelen. Juist zoals gisteren met de markt alom aanwezig, de studenten, en niet te vergeten de terrasjes in de zon. Gewoon heerlijk even er tussenuit. De lunch bij Roels was weer als vanouds lekker. Niet veel duurder dan La Place, maar wel een klasse beter. En met de vernieuwde rondweg rondom Eindhoven is de bereikbaarheid vanuit het zuiden ronduit prima. In een uurtje zit je in het centrum van Den Bosch. Het lieflijke plaatje hieronder, de ijscoman voor het stadhuis was enkele ogenblikken later iets minder toen de dame het bestelde ijsje kreeg en vol tegen de rode knop aan de zijkant van de kar aanliep. De ijscoman toonde weinig medeleven en staarde gewoon verder voor zich uit. Hetzelfde maakte we in de ochtend mee bij La Place in het centrum. Daar viel een vrouw over een afstapje en de oudere man daarachter viel er overheen met zijn gezicht op de grond. De omstanders bekommerde zich om de beide hevig geschrokken mensen, waarvan de man heftig bloedde. Het personeel van La Place was hier duidelijk niet op voorbereid. Om het maar even voorzichtig uit te drukken. Meer dan wat heen en weer rennen zat er niet in.


bVision Photography

20 Comments

 1. Vallen met zo’n lekker net geschept ijsje … niet leuk. Niet dat ik ooit zelf zo gevallen ben maar wel eens het ijsje zelf. Net n torenhoog horentje gekocht, betaald en duwt de volgende bezoeker tegen mn arm zodat heel het torentje op de grond beland. Dit was wel niet in Den Bosch maar ook hier had niemand medelijden met me …
  groetjes en geniet van je ‘vakantie’ !
  AmaZony

 2. V.

  Den Bosch? Leuk! Heb enkele jaren een relatie gehad met een Den Bossche (is dit juist of moet het een Bossche Bol zijn – twee in dit geval).
  Een Bossche Bol op de Parade!
  Veel plezier nog…

 3. Ik ken de stad en het is echt een bijzondere stad om doorheen te wandelen. De medewerkers van La Place die alleen maar heen en weer rennen zie ik zó voor me. Arme oude mensen, ik hoop dat ze van de schrik bekomen zijn.
  Die ijscoman is ijzig zeg.

 4. Van de ijscoman zou ik toch wel enige service verwachten als hij zijn naam hoog wil houden, van La Place denk ik? Dat het jonge mensen zijn die eigenlijk te jong zijn om dat werk te doen en daarmee de service en assistentie te verlenen als zoiets gebeurd, zou standaard moeten zijn, maar ook de omgeving natuurlijk!

  XXX

Reageren mag, maar hou het netjes...

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.