Ha alweer vakantie – door Frank (van IkFotograag.nl)
Ha alweer vakantie – door Frank (van IkFotograag.nl)

Ha alweer vakantie – door Frank (van IkFotograag.nl)

We hebben het er hier al vaker over gehad, ik hoop dat het voor de lezers niet te saai wordt, maar zoals bekend is Sjoerd zijn vakantie voorbij, en nou begint die van mij weer. We wisselen elkaar weer eens af. Momenteel ben ik druk met het voorbereiden van weer een verre reis. Indonesië wordt het, met een rondreis over het eiland Java en daarna nog een aantal dagen op Bali om uit te rusten. Vakantie is een vermoeiende aangelegenheid.

Vorig jaar was ik al op Bali, en normaal ga ik niet terug naar een plek waar ik al geweest ben, maar Bali zit in het reispakket erbij. Bali is wel héél erg mooi en zou een plek kunnen zijn waar je vaker terug gaat. De koffers moeten nog gepakt worden. Deze keer nemen we echt minder mee in de koffers. Dat heeft mijn echtgenote stellig beloofd. We hebben namelijk altijd teveel bij ons. Wel ligt mijn camera al klaar en de netbook (laptopje met een klein scherm). Wie weet lukt het me om ergens vanuit Indonesië een wifi hotspot te vinden dan kan ik misschien een stukje schrijven met een foto of andere dingen die we tijdens de reis tegenkomen.

Landschap op Bali

15 Comments

  1. Ooooo wou dat ik in je plaats was, hoe ‘vermoeiend’ reizen ook mag zijn. De voorbereiding, het inpakken tjaaaa en ook bij thuiskomst het terug uitpakken, de berg wasgoed… heb ik er zeker en vast voor over. Indonesie, Java, Bali… laat me (voorlopig) maar dromen….
    Geniet ervan en kom terug met n koffer vol foto’s !
    Groetje,
    AmaZony

  2. Oh dat ziet er wel héél aantrekkelijk uit. Ik krijg meteen de reiskriebels. Twee jaar geleden waren wij in Maleisie. Ook zo prachtig. Maar Bali trekt me ook heel erg. Wie weet volgend jaar. Nog veel plezier!

Reageren mag, maar hou het netjes...

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.