Ha alweer vakantie – door Frank (van IkFotograag.nl)

We hebben het er hier al vaker over gehad, ik hoop dat het voor de lezers niet te saai wordt, maar zoals bekend is Sjoerd zijn vakantie voorbij, en nou begint die van mij weer. We wisselen elkaar weer eens af. Momenteel ben ik druk met het voorbereiden van weer een verre reis. Indonesië wordt het, met een rondreis over het eiland Java en daarna nog een aantal dagen op Bali om uit te rusten. Vakantie is een vermoeiende aangelegenheid.

Vorig jaar was ik al op Bali, en normaal ga ik niet terug naar een plek waar ik al geweest ben, maar Bali zit in het reispakket erbij. Bali is wel héél erg mooi en zou een plek kunnen zijn waar je vaker terug gaat. De koffers moeten nog gepakt worden. Deze keer nemen we echt minder mee in de koffers. Dat heeft mijn echtgenote stellig beloofd. We hebben namelijk altijd teveel bij ons. Wel ligt mijn camera al klaar en de netbook (laptopje met een klein scherm). Wie weet lukt het me om ergens vanuit Indonesië een wifi hotspot te vinden dan kan ik misschien een stukje schrijven met een foto of andere dingen die we tijdens de reis tegenkomen.

Landschap op Bali

15 Comments

 1. Ooooo wou dat ik in je plaats was, hoe ‘vermoeiend’ reizen ook mag zijn. De voorbereiding, het inpakken tjaaaa en ook bij thuiskomst het terug uitpakken, de berg wasgoed… heb ik er zeker en vast voor over. Indonesie, Java, Bali… laat me (voorlopig) maar dromen….
  Geniet ervan en kom terug met n koffer vol foto’s !
  Groetje,
  AmaZony

 2. hele fijne vakantie voor jullie.

 3. Vakantie is altijd mooi, dan is er daadwerkelijk iets interesants te loggen! Vind ik tenminste altijd.

 4. Indonesië lijkt mij een schitterend land om eens te bezoeken, alvast veel plezier.

 5. Nou ben benieuwd naar het fotomateriaal! Geniet van je vakantie!

 6. Een hele fijne vakantie samen. Geniet er van en daarna weer wel thuis.

 7. Ik weet niet wanneer je vertrekt, maar bij deze al vast een goede reis, veel plezier en een behouden thuiskomst gewenst!

 8. Oh dat ziet er wel héél aantrekkelijk uit. Ik krijg meteen de reiskriebels. Twee jaar geleden waren wij in Maleisie. Ook zo prachtig. Maar Bali trekt me ook heel erg. Wie weet volgend jaar. Nog veel plezier!

 9. als je het eventueel echt erg vind, dan wil ik wel voor je in de plaats gaan 😉

  Love As always
  Di Mario

 10. Een fijne vakantie toegewenst. En we wachten rustig de mooie foto’s af.

 11. Je zult er vast wel een hotspot kunnen vinden, maar of dat de juiste is 😀 Veel plezier iig

 12. Wat een prachtige reis hebt u voor het oog ! Veel foto’s nemen hé !

 13. Fijne vakantie en geniet er volop van..!!

 14. Nu maar hopen dat er geen vulkanen uitbarsten en bommen afgaan op Bali en dat jullie vooral genieten van dit prachtige eiland. Je foto,s zal ik ongetweifeld wel zien hier.

  Geniet maar heerlijk!

 15. Er zijn wel ergere dingen dan uit te “moeten” rusten op Bali, als je er al bent geweest 😉
  Succes met de voorbereidingen en een hele fijne vakantie!

Geef een reactie