Een nieuwe week

Een nieuwe week

Deze week belooft een rare week te worden, twee collega’s op vakantie, baas op vakantie, en ik mag de honneurs waarnemen. Nu gebeurt dat wel vaker, maar meestal in de vakantieperiode, en dan staat er per definitie niets op stapel. Nu is dat even anders en draaien er verschillende projecten die ook mijn aandacht nodig hebben. Maar gelukkig is het een drietraps raket. De baas zit een week aan de kust, een collega gaat twee weken appels plukken, en Frank zit twee maanden in Indonesië (september en oktober…toch). Het enige nadeel in deze constructie is dat ik ook de wachtdienst heb en dus 24 uur per dag de telefoon moet kunnen opnemen, maar goed, je kunt niet alles hebben. En met mijn luxe tot iPhone omgebouwde HTC, overigens op aanraden van Brillie, werkt dat best wel aardig.

bVision Photography

25 Comments

 1. wat is een HTC? Men , ik moet er niet aan denken om 24 uur per dag ‘klaar te staan’ voor mijn baas. Ik hoop voor jou dat er zich geen calamiteiten voordoen en anders kun je je frustraties hier altijd kwijt 😉

 2. De drukte die je gekregen hebt door de afwezigheid van je twee collega,s en je baas biedt je natuurlijk wel een gunstige mogelijkheid om een coup te plegen.En zoiets geeft je natuurlijk de mogelijkheid om jouw inkomen aanzienlijk te verhogen. Succes!

 3. Er moet gewoon eens een algeheel verbod komen op het ‘lekker buiten het seizoen’ op vakantie gaan in september. Altijd hetzelfde gelazer, alles komt steevast direct op volle toeren in september (getuige de vette files in die maand), en juist dán besluiten een paar goochemerds eens even uitgebreid op vakantie te gaan.

 4. Okay, dus je gaat er op vooruit, behalve dan dat continue bereikbaar zijn.
  Maar (ik moet nu echt even plagen) hoef je ook alleen maar toe te zien en aan te horen..?? De rest laat je toch allemaal een weekje rusten tot de baas weer terug is.
  Werk met zin hé..!!

 5. Ik zal dan maar een korte reactie geven, want alle tijd die je hier mee bespaart met lezen, die kun je eventueel langer lezen.. Tja, want je moet natuurlijk elke rust pakken die je maar kunt pakken… Sterkte.. hoop dat alles goed gaat.

  Love As always
  Di Mario

Reageren mag, stay safe!

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: