Een bloedmooie vliegdag
Een bloedmooie vliegdag

Een bloedmooie vliegdag

bVision Photography

Een beetje aan de frisse kant was het gistermorgen wel, en een beetje winderig, maar voor de rest was het om echt te genieten bij ons op het modelvliegveld van Thermiek 58 in Nuth. Ik geloof dat ieder type vliegtuig wel een keer de lucht in is geweest. Van de supersnelle Jets, tot de zwevers, of nog langzamer, de heli’s. Een bijzonder mooi exemplaar is het model van de ADAC, wat u onder ook kunt zien door er even op te klikken. Een zondag ochtend is dan zo voorbij. Het voordeel als jezelf lid bent van de vereniging is dat je je vrij over het veld kunt bewegen en plaatjes kunt schieten. Ik zag dat diverse toeschouwers vanachter de draad foto’s proberen te maken, en dat is niet eenvoudig met ons Heras hekwerk, je kunt dan niet met de toestellen mee bewegen.
[nggallery id=12]

24 Comments

 1. Och ja was effe vergeten dat t modelvliegers/helicopters waren, lijken echt wel écht lol ! Wel een groot voordeel wanneer je aan de goede kant van het hekwerk staat, knappe beelden !
  Groetje,
  AmaZony

 2. Het was prachtig blauw!
  Mooi gezicht zo’n zwever die het luchtruim kiest.
  De dag ervoor hadden we hier ‘opening winterseizoen’ op het vliegveld. Hebben jullie ook feestjes om het feesten (en vliegen)?

 3. Dit geeft inderdaad heel goed weer hoe mooi dit kan zijn. De foto van de man met zijn rode vliegtuigje spreekt mij erg aan. Daar zie ik iets van passie. Maar de combinaties met de staalblauwe luchten zijn ook niet te versmaden.

Reageren mag, maar hou het netjes...

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.