Het bladert
Het bladert

Het bladert

bVision Photography

Het is uiteraard al iedereen opgevallen, maar de herfst laat zich ook niet door de mooie na-zomerse temperaturen misleiden. Het bladert overal, als lichte veertjes vallen de bladeren al dwarrelend door de lucht. En het is uiteraard mooier met een zonnetje erbij dan met een miezerige regen die alles aan elkaar plakt. Ik heb nog steeds de neiging om die hopen met bladeren nog eens lekker door elkaar te schoppen, en kan dat ook niet nalaten om te doen. Het kind in mij zal er dan ook wel nooit uit gaan. Buiten is het net een kleurboek, en dat wilde ik hier vandaag ook laten zien. En niet alleen de herfst lijkt vroeg te zijn als je geen zomer hebt gehad. Gisteren heb ik de griepprik gehaald op het werk… Auw, volgens mij doen nu de spieren in mijn rechterbovenarm het niet meer.

bVision Photography

27 Comments

  1. héérlijk toch zo door de bladeren lopen en wat schoppen, ‘k hou van dat geluid ! Is ook zo met een hoop sneeuw ! Beide zijn leuk maar wel alleen in een zonnetje en gééééén regen aub…
    Groetje,
    AmaZony

  2. Dat “kind in mij” laat zich altijd weer zien in de herfst. Het grappige aan de griep-prik is wel dat zelfs dat tot tijdelijke arbeids ongeschiktheid kan leiden. Het is immers moeilijk om een toetsenbord of straatklinkers te hanteren met een ongeriefelijk aanvoelende bovenarm.

Reageren mag, maar hou het netjes...

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.