het speulende kind
het speulende kind

het speulende kind

bVision Photography

Tegelijkertijd met de foto’s van gisteren ontdekte ik deze spelende kinderen. Ze waren bezig om met een vergrootglas en het weinige zonlicht wat door de bomen heen sijpelde een smeulend blad brandend te krijgen. Ze waren zo ingespannen bezig dat ze mijn aanwezigheid niet eens opmerkte en ik ongestoord wat foto’s kon maken. In dit geval een onschuldig vertier wat we als kind allemaal we eens hebben uitgeprobeerd. Ik kan me herinneren dat we dat met schoenveters deden, die gloeiden zo mooi en stonken goed…

bVision Photography

26 Comments

  1. Die zijn echt wel heel geconcentreerd bezig ! best goed dat ze op deze manier hun theoretische kennis vd les chemie/fysica in praktijk uit proberen, is toch n bewijs dat ze hierin geinteresseerd zijn, of niet ? Ach ja ’n vuurtje boeit op die leeftijd velen…
    Groetje,
    AmaZony

  2. Inderdaad supermooie foto’s! Fijn om te zien dat jochies ook nog wel eens wat anders doen dan achter een pc zitten (onee, zelfs dat hoeft tegenwoordig niet eens meer, daar zijn telefoontjes voor)

  3. Anno 2010 is het toch behoorlijk hachelijk om zomaar foto’s van spelende kinderen te maken, er zal maar iemand iets achter zoeken (dat je als bisschop zijnde er twijfelachtige hobbies op na houdt?)

Reageren mag, maar hou het netjes...

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.