Vehikelsammlung Eppelheim
Vehikelsammlung Eppelheim

Vehikelsammlung Eppelheim

bVision Photography

Bert Grimmer is de eigenaar van het hierboven genoemde museum. hij spaart dwergauto’s en aanverwante zaken. Op de foto is o.a. zijn verzameling Messerschmitt’s te zien. Nu ben ik niet echt iemand de voor iedereen reclame gaat maken, maar sommige mensen verdienen dat. Zo heb ik toestemming van Bert om zijn foto’s te gebruiken en te publiceren. Overigens ook van de site aan de rechterzijde, Hyman heb ik die (schriftelijke) toestemming. Vandaar ook dit artikel over de Vehikelsammlung Eppelheim. Niet alleen dwergauto’s kun je hier vinden. Ook Scooters en invalidenauto’s uit de vijftiger en zestiger jaren. Soms echte unieke exemplaren die je nergens anders in Musea ziet staan. Die zijn voor de grotere musea waarschijnlijk niet mooi genoeg of maken geen deel uit van de verzameling auto’s. Of je nou gaat kijken of niet, af en toe komt er hier op zaterdag toch eentje voorbij rijden, wel met wat meer achtergrondinformatie dan alleen het plaatje… En ik hoop dat zijn verzameling nog lang in stand blijft. Enkele van deze wagens moeten namelijk nog mijn virtuele garage in…

17 Comments

  1. ‘dwergauto’ ? rare uitdrukking, had ik nog nooit gehoord. Heeft wel iets moois zo’n miniatuur autootje, zeker als je ze in n hele collectie ziet. Ga jij maar door met parkeren in je virtuele garage, ik blijf op uitkijk staan..
    Groetje, AmaZony

  2. Wat een mooie verzameling.
    Vindt het altijd zo leuk ..mensen die echt heel passioneel zijn als het om een verzameling gaat. Deze man is er zo één…en het is mooi dat je reclame voor hem maakt. Wow…een eigen museum! 🙂

    Wens je een mooi weekend!
    Lieve groet

Reageren mag, maar hou het netjes...

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.