Weg
Weg

Weg

bVision Photography

We wandelde even over de bloemenmarkt in Geleen en plotseling werd mijn oog getroffen door een verkeersbord waar een briefje op hing. Ik kon mijn nieuwsgierigheid niet bedwingen en moest weten wat er op dat briefje stond. Het bleek een stukje ellende, over mensen die niet van andermans spullen af kunnen blijven.

Willen jullie s.v.p. de aanhanger na gebruik hier weer terugplaatsen. B.V.D. Ik kan hem niet missen. Ondertekend met Jo van huisnummer 34

Het kan natuurlijk iedereen gebeuren, maar dat het gebeurt is niet goed te praten. Daar zou Wilders naar moeten kijken.
Vandaag ben ik vrij, en in het vervolg weer iedere woensdag… pffft. Het lijstje met werkzaamheden ligt al klaar. Dat worden een paar ritjes milieupark vrees ik. En geen vis vandaag.

bVision Photography

22 Comments

 1. Ocharmkes die JO… en dan nog zo’n papiertje omhoog hangen in de hoop dat ‘men’ zo goed is de aanhanger terug te brengen. Dat zal wel bij ‘hoop’ blijven, 9,9 op 10 ziet hij die niet meer terug : zielig !
  Groetje,
  AmaZony

 2. Het kan zomaar zijn dat een of meerdere overheidsdienaren het vehikel meegenomen hebben want om zomaar iets aan een verkeersbord vast te maken is eigenlijk ook te gek! Hier in de regio worden zo heel wat fietsen etc afgevoerd die door vandalen aan verkeersborden, lantaarnpalen en ander zaken worden vastgemaakt in plaats van dat deze bijvoorbeeld in de fietsenstalling worden geparkeerd. En inderdaad: beschadiging van het slot is dan eigen schuld.

 3. Tuig is’t! Helaas ligt het vooral aan de mentaliteit van de mensen. Regels helpen niet tegen dit soort gedrag. Het gaat om opvoeding. Mede daarom zal het onderwijs beter moeten. En ook ouders moeten zich bewust worden dat vooral zij hun kinderen moeten opvoeden. Maar steeds meer ouders vinden dat een taak voor de school/de overheid. Domme mensen.

 4. Triest dat mensen andermans spullen stelen. Ik verwacht niet dat Jo van 34 hem terug ziet. Helaas kan dat iedereen gebeuren, een schrale troost. De woensdag is een mooie dag om vrij te zijn. Goed weekend!

 5. Voor ons wel vis, maar totaal geen inspiratie voor hoe en wat.

  Ik vind zo’n briefje geniaal. In plaats van te schelden en tieren een vriendelijk briefje op hangen. Zal weinig nut hebben maar het is wel grappig. šŸ™‚

 6. Heel vervelend, als men niet van andermans spullen af kan blijven.
  De eigenaar is altijd de klos.
  Geniet van je vrije weekend, heerlijk een dagje extra, en dat visje is er volgende week wel weer.
  Fijne dag vandaag.

Reageren mag, maar hou het netjes...

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.