Retro

Hebben jullie dat nou ook wel eens, dat je eigenlijk geen moer te vertellen hebt maar toch het idee dat je iets moet plaatsen. Ik wel, zij het gelukkig niet zo vaak, maar vandaag moet het over auto’s gaan, hadden we samen ooit eens afgesproken. Dus vandaag een plaatje, en jullie verzinnen er zelf maar een verhaal bij. Een tien met een griffel als jullie het merk raden… Voor de meest onzinnige loof ik een extra prijs uit. De befaamde voetreis naar Rome. Te starten in Zuid Limburg. Heb ik alvast weer wat om over te schrijven en degene die hem gewonnen heeft ook.

bVision Photography

20 Comments

 1. Ik hou van retro auto’s. Het zijn overblijfselen van het verleden. Toen waren ze in de mode maar vandaag niet meer, niettemin blijven het erg leuke machines.

 2. ben niet goed in gokken, en van automerken ken ik al helemaal niks..
  Dat gevoel dat ik moet bloggen en niets heb, is me nog nooit overkomen… ik blog zowiezo niet dagelijks, wanneer ik een bepaalde fotoserie klaar heb, selecteer ik er een paar en die gaan er dan op… niet meer of niet minder. Maar jij hebt je probleempje hier weer wel mooi opgelost.. Je zet gewoon je bezoekers aan’t werk, goed gezien ..
  Groetje,
  AmaZony

 3. Als ik niks te vertellen heb houd ik mijn mond ;-). Het onderstel van deze wagen lijkt wel op een onderstel van een menwagen. Meer zeg ik niet hoor, want Rome is wel èrg ver weg om te lopen.

 4. Een leuk wagentje, maar het merk? Uiteraard geen flauw idee…

 5. Ik stap toch liever over een paar dagen in het vliegtuig voor een reisje..
  De naam? Ik heb geen idee.

 6. Ach jammer, René is mij net voor. Natuurlijk is het een Ford. Dat zie ik als Ford kenner zo. Moeten René en ik de prijs nu delen?

 7. Hij ziet er te nieuw uit om oud te zijn. Het lijkt me te gaan om een of ander samenraapsel, waarvan de naam me gelukkig niet te binnen wil schietne. 🙂

 8. Het valt me wel op dat er geen nummerplaat op zit.
  Het merk is een fort, dat lijkt me wel duidelijk.

 9. Nou eh..Spijker? Leuke prijzen kan je nog wel verzinnen dus 😉

 10. ha ha,
  ik raad mooi niet stel dat ik die voetreis win…………………
  fijne dag vandaag

 11. Eigenlijk geen last van, heb nog zoveel te vertellen dat ik eigenlijk wel elk uur een log zou kunnen plaatsen op dit moment, maar ja als er wel veel gebeurd moet je ook weer even je gedachten laten gaan, wel of niet, ze komen wel maar wat later, hahahaha

  Auto’s, daar heb ik weinig mee, behalve als ik erin reis dat ik het fijn vind als de auto comfort heeft, maar dan kan ook in het klein natuurlijk 😉 Goede stoelen zijn zeker een pré en een goede autoradio of cd speler is dan ook genoeg 😀

  XXX

 12. Ja, ik heb dat ook weleens 😉 En jij hebt het weer mooi opgelost vandaag.

 13. Ik doe deze keer niet mee met raden. Veronderstel dat ik win, dan moet ik lopend naar Rome, nee dank je. 🙂

 14. Frank heeft gewonnen, want hij heeft gewoon gelijk. We zullen op tijd zijn om Frank uit te zwaaien.

  Love As Always
  Di Mario

 15. Hoewel een geinig karretje, geen idee van het merk. Lijkt wel een kitcar ofzo.

 16. Uhm, ik ben niet zo dol op voetreisen volgens mij, dus verzin ik er maar niets bij. De prijs mag een ander in ontvangst nemen. 🙂

 17. Dat is een nieuwe auto die oud moet lijken. Een snuifje Ford-T een vleugje Chrysler en de wielen van een paar BMX-fietsjes op een onderstel van de beroemde Eend (2cv) en een beetje van Maggi. Vast gemaakt door iemand die net terug was van een gewonnen voetreis naar Rome. Mocht ik deze reis winnen met mijn antwoord, dan mag je hem opnieuw onder de andere inzenders verloten. 😉
   

 18. Nee, Sjoerd ik zou het niet weten, je mag een ander blij maken met die mooie prijs.
  Of straks zelf gaan lopen, dat kan ook.
  Fijn weekend.

 19. Hm voetreis naar Rome, dat is wel een pokke eind lopen.
  Ik kan net de hedendaagse merken onthouden, laat staan die van vruuger toen ik nog geeneens bestond. 😀

 20. Volgens mij is het en Bvision uit 1938.
  De voetreis doneer ik graag aan de schrijver van dit artikel.

Geef een reactie