Hij groeit als kool – door Frank (van IkFotograag.nl)
Hij groeit als kool – door Frank (van IkFotograag.nl)

Hij groeit als kool – door Frank (van IkFotograag.nl)

Afgelopen augustus heb hier Cookie voorgesteld, ons toen drie maanden oude Maincoon katertje. Het “tje” mag je er wel voortaan van aflaten. Hij is inmiddels al flink gegroeit. En is bijn net zo groot als onze twee volwassen katers. A.s. zondag wordt hij al een half jaar. Zo gezegd “time flies”.

Hieronder een paar foto’s van de knuffel met twee van zijn favoriete bezigheden; onze (afgesloten)tuin onveilig maken en eten. Zelfs regen deert hem niet. Soms komt hij kleddernat van de regen naar binnen gerend om zich meteen bij je op schoot te vleien en hevig beginnen te spinnen. Even op drogen en weer naar buiten.


Zijn favoriete uitkijkpunt


Even rekken

Samen met zijn "broertjes" een bord eten delen.


20 Comments

Reageren mag, maar hou het netjes...

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.