Down…

Maanden leef je er naar toe, ons laatste grote project in huis, de badkamer, je regelt iemand die het komt maken, je stemt je vakantie daarop af, hebt alles in huis gehaald, de tegels, toilet, douche, douchewanden, designradiator en ga zo maar door en dan, komt er op de vrijdag voor je vakantie in de middag een mailtje binnen, sorry, kan niet komen, heb een ongelukje gehad en heb mijn pols gebroken. Na ons debacle met de kozijnen firma die failliet ging stuurde ik het mailtje door naar A.en dit was haar antwoord: “Op korte termijn vinden we geen andere natuurlijk… Ik wist verdomme wel dat er wat fout zou gaan“. Dat was precies wat ik dacht, waarom moet ons dat nou weer overkomen. Sorry als ik gisteren nergens op bezoek geweest ben. Mijn hoofd was ergens anders. Ik weet ook wel dat dit niet het ergste is wat een mens kan overkomen, en dat de goeie man er ook niets aan kan doen. Maar wat moet ik nu met vakantie, als er niets te doen valt dan me te ergeren dat ik thuis moet zitten met dit shit weer en ik het verlof eigenlijk harder nodig heb als er echt gewerkt moet worden. Ofwel eigenlijk ben ik bijzonder pissig en ik baal als een stekker. Ik geloof dat ik mijn baas ga mailen dat ik maar ga werken volgende week.

bVision Photography

28 Comments

 1. Shit ! Hoop dat je toch alsnog kan gaan werken en je vakantie later opnemen….
  Groetje,
  AmaZony

 2. *zucht* hoop dat je je week vrij kunt verzetten.
  Hou je taai!

 3. Dat is flink balen, hoop dat je gewoon kan gaan werken.

 4. Tjee, balen zeg! Succes.

 5. Kom op Sjoerd, als je zelf modelvliegtuigen kunt bouwen, dan is zelf tegels zetten toch een makkie. En Antoinette kan toch ook een handje helpen . . .

 6. Ja, dat is gewoon heel erg vervelend, als je je helemaal opgepept en voorbereid hebt voor zo’n klus en je hele plan valt op die manier in duigen!
  Inderdaad misschien het beste proberen je vrije dagen op een ander moment te gebruiken.

 7. Als het kan moet je zeker gaan proberen om te gaan werken volgende week.
  Het is even niet anders, en een gebroken pols is wel een echte reden.
  De vrije dagen hou je dan nog wel te goed.

 8. Hè jakkiebakkie, dat is nou ook wat zeg. Wat een teleurstelling. We duimen voor je dat je baas je volgende week laat werken, dan heb je nog vrije dagen als je badkamer wel wordt geplaatst.

 9. Ach da’s nou weer sneu. En al dat spul staat natuurlijk ergens in de weg. Maar ooit komt het goed hoor, werk ze volgende week!

 10. Logisch, ik zou daar ook heel kwaad, teleurgesteld en down van worden.
  Denk dat je oplossing van toch gaan werken de beste is. Dan kun je deze verlofdagen opnemen als er wel gewerkt kan worden.

 11. flink balen inderdaad.
  zich kwaad maken helpt natuurlijk niet, maar ik zou ook met deuren smijten vrees ik.
  En toch weer gaan werken zou voor mij ook geen probleem opleveren.

 12. Dat snap ik wel zeg, dat je baalt. Volgens mij kan je dat idd het beste doen, weer gaan werken.

 13. Heel vervelend zoiets. Ik zou gaan werken en later vrij nemen, als de klusjesman wel kan.

 14. He bah, dat is vervelend. Vooral als je je er helemaal op ingesteld hebt inderdaad. Hopelijk kan je nog iemand anders vinden, en anders maar gewoon werken, als dat mogelijk is.

 15. Daar zou ik ook even zwaar de pest over in hebben. Er zit niets anders op dan de klus uitstellen, lijkt me. Ik zou ik elk geval niet proberen om op korte termijn een andere klusser te zoeken, want dan moet je ook maar afwchten wat je in huis haalt …
  Probeer je weekend er niet helemaal door te laten verpesten, en dan volgende week toch maar aan het werk. Sterkte!

 16. tuurlijk baal je en dat mag ook,
  heb je bij jullie niet van die klusjes mannen die adverteren in de week krantjes?
  dat zou ik eerst proberen en dan verder kijken……………..
  hier ook balen 1 van onze B&O speakers doet het niet meer, pas 2 jaar oud, we zitten dus samen te balen.
  toch een fijn weekend Sjoerd, maak er ondanks wat van.
  🙂

 17. Tuurlijk baal je er van en natuurlijk zijn er ergere dingen, maar dat wil niet zeggen dat even op dat moment je humeur dat even niet ook zo vind. Ik hoop dat je kunt gaan werken en snel een andere datum kunt plannen.

  Love As Always
  Di Mario

 18. Ik kan het me helemaal voorstellen. Ik zou volgende week gewoon gaan werken en de vakantie opnemen als de badkamertechneut wel kan. Als je tenminste zo’n flexibele werkgever hebt.

 19. Ja, ik zou ook maar gewoon gaan werken als die mogelijkheid er is, dan heb je in elk geval je vrije dagen nog. Gelukkig heb je de oude nog niet afgebroken?

 20. Ik kan me goed voorstellen dat je hier erg van baalt. Niemand heeft er schuld aan, maar jij zit met de gebakken peren. Hopelijk kun je je vakantie nog verplaatsen en een andere keer opnemen. Toch een fijn weekend gewenst.

 21. Shit happens! Maar er zal niet veel anders opzitten dan het uit te stellen, tot je een andere tegelzetter hebt! Onze baas doet nooit moeilijk.
   

 22. Jeetje, dat is balen zeg… maar ja, probeer het niet je hele weekend te laten beheersen… blijf lachen, ook nu… maar… ik leef met je emotie mee…

 23. Het is de instelling, veel mensen willen er nog niet aan, maar je vertelt dat je al WIST en VERWACHTTE dat er ‘iets’ mis zou gaan, en dan ja, sorry Sjoerd, maar dan zal dat ook inderdaad gebeuren.

  Daarnaast, je eindigt er al mee, het lijkt mij dat je je baas ook kunt bellen of wat dan ook dat het uitgesteld wordt voor als de tijd wel rijp is om de badkamer te doen… die gaat niet door dus gewoon verzetten?

  Ondanks alles, toch een heel prettig weekend!
  XXX

 24. Shit man, Als ik in de buurt woonde kwam ik tegelen voor je. Dit is natuurlijk zwaar kloten.

 25. Ik kan me je frustratie goed voorstellen, dik balen zeg!
  Ik zou inderdaad ook gewoon gaan werken en de vrije dagen sparen tot wanneer echt nodig.

 26. Ja Sjoerd, dat is grote pech, en kan me goed voorstellen dat je stevig baalt.
  Ja, ik zou nu ook mijn vakantie proberen door te schuiven, tot alles wel door kan gaan.
  Nu toch maar genieten van je vrije weekend.

 27. Ohhh ik kan me dit helemaal voorstellen en dan die twijfel een week (nutteloos) thuis zitten of toch maar gaan werken.
  Alleen je hebt je ingesteld op vrij en dan moet je dat opeens weer omschakelen.
  Ehhhh verstand op nul en maandag vrij nemen en dan de rest van de week maar weer gaan werken zou ik denken.

Geef een reactie