Aandacht van uw verslaggever
Aandacht van uw verslaggever

Aandacht van uw verslaggever

bVision Photography

Iedereen weet dat ik een fel tegenstander ben van die fel oranje/rode toiletten die het straatbeeld ontsieren zodra er iets gebouwvakt moet worden. Maar om ze nou meteen in de hens te zetten. Deze stond op het einde van Swier, een klein gehucht tussen Hoensbroek en Wijnandsrade, aan de kant van Wijnandsrade. En geloof me, dat is echt in the middle of nowhere. Ik vind dat ze die dingen beter kunnen laten uitzien als een oude Engelse telefooncel. Overigens liep niet alles in het weekeinde zoals voorzien, leven heet zoiets. Dat kun je niet plannen en dat is maar goed ook. Wel is er een keuken gekocht door de vriend van mijn dochter. Niet voor niets, maar wel bijna voor niets. Van de prijs ging uiteindelijk meer dan 60 procent af, mijn collega Sasan kan trots op ons zijn. Alleen maar door niets te zeggen en bedenkelijk te kijken.

bVision Photography

22 Comments

  1. oho dat was effe scrollen, zo te zien alweer n tijdje geleden dat ik je blog bezocht, n regelrechte schande, geef ik grif toe, en jij zo’n trouwe bezoeker, waarvoor oprechte dank. Maar ik kom steeds hoor, vroeg of laat… en begin mooi waar ik de vorige keer gestopt was, kwestie van niks te missen. Dus : ik ben wel degelijk een ‘lezer’ van je postjes ! (jammer dat ik niet tussen dat lijstje sta…)
    Deze rode gevallen storen idd het straatbeeld, een engelse telefooncel ? hmm gewoon wat minder opvallend zou ook al goed zijn !
    Groetje, AmaZony

Reageren mag, maar hou het netjes...

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.