Stom, stom, stom…

Stom, stom, stom…

Gisteren had ik enige haast, en haastige spoed is zelden goed, zeggen ze wel eens. In mijn haast om thuis te komen vergat ik mijn tas mee te nemen. En daar zat mijn privé laptop in die ik mee had genomen om daar even een back-up van te maken op het werk. De weg naar huis die normaal zo’n half uur duurt, liep meteen al uit de hand, sneeuw, sneeuw, auto’s en auto’s en nog meer auto’s. Je vraagt je af waar ze vandaan komen en waarom die gasten met een beetje sneeuw zo langzaam rijden. Dus al danig uit mijn hum, twee uur later aan het eten, schoot mij in de gedachte waar is mijn laptop. Gatverpieleke, geen blogs lezen, geen blog schrijven, ik zag mijn geest al kruipen. Dat kan ik toch niemand aandoen. Dan maar eens de berging in, daar moest nog een oude PC staan. Eh, wel een PC met een DVI aansluiting naar de monitor, weer de hele berging overhoop gehaald voor zo’n kabel en gevonden, Yes, maar helaas, we hebben tegenwoordig wireless, en dat zat daar dus niet op. Mijn zoon had een tijd geleden zijn PC opgeblazen en daar snel een wireless kaartje uitgehaald en in mijn PC gezet. Een toetsenbord en muis had ik niet meer, maar mijn wireless toetsenbord en muis voor bij mijn laptop had ik wel bij de hand, maar of Windows die zomaar kon zien. Gewoon, stekker erin en…. hoera voor Windows 7, want uiteraard had ik geen drivers voor het kaartje, kwam het kaartje uit een ander merk PC stonden de toetsenbord drivers er niet op, maar met een weinig moeite kreeg ik alles weer aan het werken. Hoezo vervelen thuis, daar heb ik geen tijd voor en wie wat bewaard heeft wat, al is het maar een Delletje.

bVision Photography

22 Comments

  1. Toch handig he als je van al die technische stuf op de hoogte bent en zomaar in een wip een pc in elkaar kan flansen ! Zou voor mij een heuglijk ritje retour betekenen, laptop terughalen…
    Groetje,
    AmaZony

  2. Het zat dus behoorlijk tegen. Hier ook kan ik wel zeggen. Maar dan wel even erger, een mens lijkt ook een soort van apparaat bedenk ik mij even.. Met Harry gaat het ietsje beter maar hij ademt nog niet zelfstandig..

Reageren mag, stay safe!

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: