Leidse jazz geschiedenis

Vorige week maakte Leidse Glibber reclame voor het jubileumboek over de Leidse jazz geschiedenis.Ik heb even getwijfeld, maar het boek toch bij de secretaris, Ton van Noort besteld. Voor 19.90 dacht ik een boekje met twee CD’s te ontvangen. Gisterochtend vond ik een briefje van de post in de brievenbus. Ze hadden een pakketje trachten te bezorgen dat niet in de brievenbus paste. Nee logisch, toen het pakket even later toch werd aangeboden, was het een loeizwaar pakket. Het is ongeveer vergelijkbaar met een boek uit een encyclopedie. Zo zwaar, en met een uitstekende kwaliteit papier. Achter in het boek zijn twee uitsparingen aangebracht waar de CD’s in zitten. De eerste draait nu in mijn auto. De inhoud is schitterend, een waar geschiedenisboek met plaatjes, foto’s en zowat de hele jazzgeschiedenis in kaart gebracht. U ziet ook ik ben laaiend enthousiast over het boek. Ik raak niet uit gebladerd. Mocht je het ook willen hebben, klik dan even bij Leidse Glibber op de link. Het is in een beperkte oplage uitgebracht, wellicht heeft u nog geluk. .

bVision Photography

17 Comments

 1. jij zorgde alvast voor een vroeg sinterklaaskado voor jezelf, geniet ervan, goede keuze zo te zien..

 2. Ik ben blij dat je net zo enthousiast over het boek bent als ik.
  Echt prachtig he en vooral heerlijk om door te bladeren.

 3. Nee, das niks voor mij.
  Op zich hou ik wel van jazz, maar er over lezen is niet mijn ding.
  Maar jij kan weer even voort!
  Wellicht hoor ik er nog wel eens stukken van op radio 6.

 4. Gaaf zeg! 🙂
  Het interesseert mij dan weer minder. Maar kan me voorstellen dat als je liefhebber bent van Jazz dit een leuke verrassing was!

 5. wow veel plezier ervan,
  ik had het idd gelezen, maar deze muziek is niet echt mijn smaak.
  enjoy

 6. En anders kunnen we altijd nog bij LG of bij jou het boek komen inzien.

  Love As Always
  Di Mario

 7. Hoewel ik een fervent jazzliefhebber ben, laat ik dit toch aan mij voorbijgaan, omdat het toch te zeer een deelgebied is wat mij betreft. Waarmee ik dus verder geen enkel inhoudelijk oordeel uitspreek. Verre vsn.

 8. Heerlijke muziek, maar niet alles. Het zet wel je denk vermogen aan. Zo ook dit: http://www.brillie.nl/?p=3783&cpage=1#comment-6952

 9. Ik hou van rustige jazz. Als dat het is zou ik het wel leuk vinden. Nooit geweten dat Leiden zo’n jazz-geschiedenis heeft.

 10. Jazz is niet echt mijn stijl, en ik heb nog wel een paar leuke bladerboeken liggen. Maar toch bedankt voor de tip.

 11. Dat zijn de leuke verrassingen in het leven. Veel lees- en luisterplezier!

 12. Jazz is ook niet zo mijn ding. Jij zult er vast veel plezier aan beleven.

 13. Jazz in het algemeen trekt me niet zo, ik hou wel van die new orleans Jazz stijl, maar dan ook alleen als straatjazz… een jazz festival als North Sea is te breed voor mij. Veel muziek daar vind ik ook niet echt meer Jazz.

 14. Cadeautjes voor jezelf zijn leuk! Geniet ervan.

 15. Vorige week nog Philippe Catherine gezien ! Hij is er nog steeds aan de top !

 16. Ik hoef het niet te hebben. Maar toch bedankt voor de tip! Je zult er zelf wel plezier aan beleven.

 17. Veel lees en luister plezier, geniet er maar van.

Geef een reactie