Killers

Killers

Soms heb je wel eens een goed idee. Ideeën die je zelf uit kunt voeren zijn natuurlijk het meest winstgevend. Maar nu las ik op het www dat er complete lijsten in omloop zijn om ideeën gewoon af te schieten. Een kleine verzameling treft u hieronder aan…

 • ja,maar
 • bestaat al
 • dat is niets voor onze klanten
 • daar hebben we geen tijd voor
 • nee
 • kan niet
 • te duur
 • laten we realistisch blijven
 • dat is niet logisch
 • er is meer onderzoek nodig
 • geen budget
 • geen fouten maken
 • de directie zal er niets voor voelen
 • ik ben niet creatief
 • niet mijn verantwoording
 • te lastig om te beheersen
 • dit is een te grote verandering
 • de oudere garde zal het niet gebruiken
 • de markt is nog niet rijp
 • daar zijn wij te klein voor
 • we moeten dit wel reëel bekijken
 • we zullen het in beraad houden
 • we kunnen ook zonder
 • dat staat in de toekomstplannen
 • sinds wanneer ben jij expert
 • werkt ergens anders wel, maar hier niet

bVision Photography

21 Comments

 1. Nog een van bij ons: Dat kan niet dat is te duur dat hebben we vroeger ook niet zo gedaan. Automatisch gegeven antwoord, liefst in een zin zonder adempauzes (en zonder eerst even over het idee na te denken).

 2. Veel mensen houden het liever bij het oude, dat kennen ze, daar hoeven ze geen moeite meer voor te doen, denken ze. Ik hou altijd wel van een frisse wind, dus uit bovenstaand lijstje zal ik niets gaan gebruiken 😉

 3. Wat mij stoort is dat het vaak zo gaat, soms ook waar, maar altijd waar een wil is, is een weg, en soms moet je heel hard zoeken als je dit allemaal tegen komt!

  I know…. op een aantal loop ik namelijk vast op dit moment, en ik zoek mij rot maar heb ook geduld, ik hou mijn oren open in elk geval 😀

  XXX

Reageren mag, stay safe!

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: