Hurst 250
Hurst 250

Hurst 250

bVision Photography

De Hurst 250 werd in een schuurtje gevonden en had daar 49 jaar ongebruikt gestaan. In Duitsland werd dit een Krankenfahrstühl genoemd, ofwel een gemotoriseerde rolstoel. Met 250 CC een aardig stoeltje toch, zeker in vergelijking met de hier gehanteerde normen voor een invalidenwagen. Er zijn er niet zoveel van gemaakt in die tijd. Vlak na de oorlog was er veel vraag naar en alles en iedereen produceerde in de meest onzinnige varianten dit soort wagentjes. De kwaliteit was meestal zeer slecht en er zijn dan ook maar weinig van deze voertuigen over. De voertuigen op deze blog zijn de enige twee nog bekende voertuigen van dit merk en staan in de Vehikelsammlung Eppelheim. De bovenste is nog niet gerestaureerd, de witte uiteraard wel.

bVision Photography

18 Comments

Reageren mag, maar hou het netjes...

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.