Sinterklaas
Sinterklaas

Sinterklaas

Bij het opstaan gisteren regende het pijpenstelen hier in het zuiden van het land. Veel zin om op te staan hadden we dan ook niet, en we kropen nog even dicht op elkaar. Maar goed na twee avonden de verjaardag van mijn dochter te hebben gevierd was het ook een stukje vermoeidheid wat van zich deed spreken. Dus toch maar opstaan, de hele dag in bed is ook niks en ik geef toe, mijn maag rammelde van de honger en ik was uitgedroogd. De rommel viel mee en nadat ik enkele malen de milieustraat hier thuis gepasseerd was bleef er nog maar weinig over om te doen. De regen werd inmiddels zachte sneeuw en het zal niet meevallen voor de Sint om hier alle kinderen van pakjes te voorzien. Ik had meteen al het idee van hier kom ik vandaag niet meer uit. Een beetje aanrommelen, mijn videobestanden sorteren en archiveren en in de namiddag even lekker in bad. Zo werd het avond en nog steeds had de Sint zich niet laten zien. Ik vrees dan ook dan ik na 57 jaar heel lief te zijn geweest, nog steeds niet in het grote boek sta. Ik zal hem toch eens een keer mailen…

bVision Photography

22 reacties

  1. Ook al zijn de kids hier de sintleeftijd al gepasseerd (volgens de algemene normen), toch gaat deze dag hier nooit ongemerkt voorbij. Dit jaar heb ik (de sint) voor allen (die geen schoentje meer zetten) een paar schoentjes gebracht, mb pantoffels ; en bovendien had zwarte piet ontelbare sokken verstopt over het ganse huis, t was n leuke onvergetelijke sinterklaas-dag ! We missen nog steeds 1 sok, heeft de sint die per vergissing soms bij jou verstopt ?
    Groetje, AmaZony

Reageren mag, maar hou het netjes...

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.