Reis naar Java en Bali – door Frank (van IkFotograag.nl)

Eind september begin oktober 2010 zijn mijn echtgenote en ik, met FOX – vakanties mee geweest op een rondreis door Indonesië over de eilanden Java en Bali. Het thema van de reis was “Tempo Doeloe”, hetgeen zoveel betekent als “de tijd van vroeger”.  Afgelopen weekend heb ik de foto’s van die reis op mijn site IkFotograag.nl gezet. Mijn foto’s zijn voor mij altijd het mooiste souvenir, wat ik mee terug breng van een vakantie. Niet al mijn foto’s (1600) van de reis zijn hier terug te vinden, dit omdat sommige alleen maar geschikt ofwel leuk zijn voor het familie-album. Uiteindelijk zijn het toch nog veel foto’s  die ik online heb gezet, maar zo bied ik andere mensen uit de groep waarmee we gereisd hebben, ook gelegenheid om te kijken en eventueel wat uit te zoeken, wat ze eventueel graag willen hebben. Daarbij komt nog dat ik moeite heb met kiezen, maar ik heb toch schijfruimte genoeg, dus vind ik de hoeveelheid ook niet zo’n groot probleem. Het zijn meerdere bladzijden geworden met ieder steeds 35 foto’s. Onderaan de pagina even klikken voor de volgende pagina om eventueel verder te gaan.

18 Comments

 1. Tikkeltje jaloers .. maar zal nog n aantal jaartjes moeten wachten ;tot kids oud genoeg zijn om alleen (of met vriendje) thuis te laten, want zij zijn niet echt geinteresseerd in verre lange vliegtuigreizen, tieners he : zon, zee en strand ! Is dus elk jaar uitkijken naar een vakantiebestemming waar we met z’n allen onze gading vinden..

 2. Op Java kom ik morgen terug in mijn bog.

 3. Prachtig! Indonesië staat ook bij mij hoog op het verlanglijstje.

 4. mooie foto’s.
  Daar wil ik later ook wel eens heen.

 5. Ik heb even in je album zitten bladeren, er zitten prachtige foto’s tussen, maar het zijn er wat teveel om in één keer te bekijken. Ik hoop binnenkort nog eens terug te komen voor een kijkje.

 6. Foto’s zijn ook altijd mijn grootste souvenir.
  Dat krijg je met fotogekken zoals wij (bloggers) he.
  Ik ga straks op mijn gemak even kijken nu eerst rondje afmaken en mijn eigen log erop zetten.

 7. Dat lijkt me een prachtige reis. Ik hoop dat ik daar ook nog eens heen kan. De collage hierboven laat al een leuk beeld zien. Ik vind eerlijk gezegd 900 foto’s wat teveel om doorheen te bladeren.

 8. Ik vind het een heel aardig collectie.
  Er kan altijd meer bij op het internet.

  En als mensen iets willen hebben is het altijd fijn dat ze het kunnen vinden!

 9. Als Ollie het geluk te leven heeft met zijn pensioen zal hij zeker Java gaan bezoeken ! Ollie weet waar hij al aan info kan raken !

 10. Het ziet er allemaal geweldig uit Frank!
  Ik herken je probleem.. Zo ben ik uit Amerika ook met 1600 foto’s ofzo terug gekomen. Dus ik heb er maar een selectie van gemaakt en blog nu 4 weken alleen maar over Amerika, hahaha

 11. Dat deden wij ook altijd, foto’s op de site zetten, onder andere voor de reisgenoten, alleen dit jaar stonden ze alleen nog maar op de laptop en die werd dus op de terugweg gejat. Grmmbl, grmmbbblll.

 12. Ik ga ze op m,n gemak allemaal bekijken.

 13. Ja, ik vind foto’s ook altijd de leukste souveniers van een vakantie.

 14. Ik geniet ook altijd van het terugkijken van de foto’s. Ze maken veel herinneringen weer los en levend.

 15. Het is wederom een feestje bij jou op de vroege morgen 🙂
  Met zulke mooie plaatjes word ik graag wakker.

 16. DAt ga ik zeker doen, op een ander tijdstip, deze collage beloofd al heel veel, en ja mijn voorouders komen daar vandaan, dus ben ik heel erg nieuwsgierig Frank!

  XXX

 17. Een mooier souvenier kun je niet mee terug brengen.
  Schitterend album.

 18. Oh, jaloers! (daar woonde mijn papa) Zou er zo graag eens heen willen met de kinderen!

Geef een reactie