SAPweekje – door Frank (van IkFotograag.nl)
SAPweekje – door Frank (van IkFotograag.nl)

SAPweekje – door Frank (van IkFotograag.nl)

Nu het jaar zo tegen het einde loopt heb ik deze week toch nog een SAPweekje. Het leven gaat ook gewoon door in december met al zijn feestdagen. Ik heb het gevoel dat in december al vaak dingen naar het “volgende jaar” worden doorgeschoven, maar ik wilde er niet mee tot volgend jaar wachten. Want volgend jaar, dan was einde april pas de eerste gelegenheid. En omdat we verder willen met de diverse projecten bij ons op het werk moest het dus nu maar gebeuren. Nou kon ik voor deze specifieke cursus niet meer bij SAP in Den Bosch terecht daarom heb ik een virtueel bezoekje aan SAP in Brussel gedaan. In Brussel gaat de cursus wel door. In het kort, het is een cursus waarmee je met behulp van SAP een webportaal kunt bouwen en via dit portaal je data via het internet, vanuit SAP kunt aanbieden aan de belanghebbenden. Een complex verhaal wat iets moeilijker in elkaar steekt dan mijn WordPress site ikFotograag.nl. Ik had van mijn baas in een hotel in Brussel mogen verblijven, maar dat vind ik niks zo in mijn eentje. De weersomstandigheden nodigen ook niet uit tot zelf rijden. Daardoor ben ik deze week te gast bij de Belgische spoorwegen. Vanuit Maastricht rijdt ieder uur een sneltrein naar Brussel. Daar moet ik wel nog overstappen om naar een ander station door te reizen. SAP ligt dan maar 100 meter lopen verder. Ik ga maar eens kijken of de Belgische spoorwegen wel een beetje op tijd rijden.

Het fotootje van deze trein heb ik ergens op Internet geleend.

22 Comments

  1. Ik twijfelde even of je het over een sapkuur in de zin van zo’n weekje vasten en alleen maar sap drinken had, maar toen herinnerde ik me een periode in een ver ver verleden waarin ik eens met SAP heb gewerkt, et voilà, c’est ca.

  2. de treinen in België zijn meestal veel te zwaar verwarmd, soms zelfs verhit.Daar houd ik niet zo van.
    Maar reizende Belgen zijn niet zo schreeuwerig als Nederlanders, ze spreken zachter en zijn hoffelijker.
    Ik zet altijd de auto in Visé en neem daar de trein, dat is goedkoper. Binnenkort zijn de parkeerproblemen van Visé verholpen, er komt bij station plek voor 600 auto’s.
    See you at Pam-Pam’s.

Reageren mag, maar hou het netjes...

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.