Een roestige zondag (17) – door Frank (van IkFotograag.nl)

Een roestige zondag (17) – door Frank (van IkFotograag.nl)

Dit voertuig kwam ik tegen in de plaats Berinchang, Maleisië, ik vermoed dat de kleur vroeger rood is geweest, maar ik weet het niet zeker. Het reed nog, want ik heb hem weg zien rijden. Het merk? het zou een Proton kunnen zijn. Een merk in Maleisië gefabriceerd, bedoeld voor de Maleisische markt, inheems, daardoor hoef men dan maar weinig belasting te betalen. Je ziet dit merk erg veel daar. De modellen zijn allemaal uitlopende modellen van bijvoorbeeld Nissan, Mazda enz. Geïmporteerde auto’s worden daar door de overheid gigantisch belast. Maar het kan eerlijk gezegd ook iets anders zijn. Wie een beter idee heeft, wat het is mag het zeggen.

[singlepic id=105 h=300]

22 Comments

  1. Hij heeft wel wat weg van een Audi 80 B1. Een Proton is het in ieder geval niet, want deze maakte voornamelijk auto’s na van Japanse makelijk en begon daarmee pas in 1985 met de toen al modern uitziende Mitsubishi Lancer (Proton Saga).

Reageren mag, stay safe!

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: