Een roestige zondag (18) – door Frank (van IkFotograag.nl)
Een roestige zondag (18) – door Frank (van IkFotograag.nl)

Een roestige zondag (18) – door Frank (van IkFotograag.nl)


[singlepic id=100 h=300]

Prikkeldraad (in vaktaal: puntdraad) is een dubbele, in elkaar gedraaide metalen draad voorzien van twee korte in elkaar gedraaide spiralen metaaldraad met elk twee scherpe punten, die elke ± 10 cm om de dubbele draad zijn gedraaid. Prikkeldraad biedt een snelle en goedkope methode om een gebied af te zetten zodat wild of vee niet kan passeren.(wikipedia)

18 Comments

  1. Er onderdoor kruipen had altijd iets spannends, net zo om er overheen te stappen. In dat opzicht prefereer ik de “stonewalls” die je in het Noorden van Engeland, in Wales en Schotland ziet. De stenen zijn niet meB}t cement aan en op elkaar vastgezet maar gewoon door een speciale manier van stapelen. Omwaaien doet het niet, roesten ook al niet.

Reageren mag, maar hou het netjes...

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.