Kunst
Kunst

Kunst

Eigenlijk ben ik meer een kiekjesfotograaf die af en toe tussen zijn foto’s een waar kunstwerkje aantreft en dat dan publiceert op het web. Ik hoor dan mensen roepen over compositie en kijken en je handen gebruiken. Het zal wel, ik maak foto’s en kijk thuis of ze mooi zijn. Dat gaat steeds beter geef ik toe, maar ik mis toch dat fijne, wat de duitsers het Fingerspitzegefühl noemen. Voor mij is dat het verschil tussen een kunstenaar en een hobbyist. Zoals ook op de (niet door mij) hieronder gemaakte foto van een eigenlijk heel eenvoudig kunstwerk. Iemand die gezien heeft dat een paar overhangende struiken het decor vormen voor een kunstwerk, en dat vervolgens ook nog maakt. Hier heb ik respect voor. De man of vrouw zal er geen cent aan verdienen, maar een beetje roem hier op het web is hem of haar gegund…

bVision Photography

22 Comments

  1. Zelf ben ik graag lui en doe zelden aan nabewerking. Het staat er leuk op of niet. En inderdaad: wie goed om zich heen kijkt kan overal kunst zien. En dat kijken en zien is een kunst op zich. Dat doe je dus goed…;-)

Reageren mag, maar hou het netjes...

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.