Het vloertje en nog meer perikelen…
Het vloertje en nog meer perikelen…

Het vloertje en nog meer perikelen…

Het vloertje ligt, het moest weliswaar nog even gepoetst worden nadat het op de foto gezet is, maar het leeuwendeel aan de werkzaamheden daar zit erop. Een dag breken en hakken om de oude (tegel)vloer eruit te krijgen, een dag tegels leggen en laten drogen en gisteren alles gevoegd en schoongemaakt. En tussendoor nog een kozijn aan de achterzijde geschilderd. Vandaag en morgen worden er geluidwerende kozijnen op de slaapkamers en in de woonkamer geplaatst, dan is de voorzijde helemaal af op wat schilderwerk en het balkon na. U ziet, ik verveel me echt niet in de vakantie.

bVision Photography

27 Comments

 1. Nog even een natte dweil erover, dan ziet het er weer perfect uit, Sjoerd.
  Zit ik me alleen nog even af te vragen wat ik me moet voorstellen bij geluidwerende kozijnen …
  In elk geval succes verder!

 2. Hai Sjoerd!
  en zondag was ik daar dus ook (in Bemelen bij die ene Maria!!)
  Ik was er ’s middags rond een uur of twee, half drie.
  Als ik had geweten, dat je daar in de buurt woont…
  had ik je zeker een groetje gebracht1

  Dagdag! Marlou

  .

 3. Je doet ook nog wel wat leuke dingen in je vakantie hoop ik…
  In ieder geval ligt de vloer er mooi bij.
  Het lettertype van je site bevalt me wel, volgens mij heb je die ook veranderd.
  Prettige dag!

Reageren mag, maar hou het netjes...

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.