Een roestige zondag (21) – door Frank (van IkFotograag.nl)
Een roestige zondag (21) – door Frank (van IkFotograag.nl)

Een roestige zondag (21) – door Frank (van IkFotograag.nl)

Een roestige ketting, om een roestig hek dicht te houden. Hoe lang duurt roesten eigenlijk? Hoe lang duurt het eer alles weg is en er een bruine vlek op de grond overblijft, die met één flinke regenbui ook verdwenen zal zijn?

[singlepic id=102 h=400]

20 Comments

  1. Een schitterende foto.Het symboliseerd voor mij de ondergang van de ees zo machtige Rooms Katholieke Kerk. Door al het emotioneel en sexueel misbruik wat zij kinderen aandeden. De roestige kleur met een ketting waar Christus al van verdwenen is…prachtig!

  2. Ik heb ooit een documentaire gezien over wat er zou gebeuren als de mensheid zou verdwijnen, en hoelang het zou duren voordat alle mensgemaakte spullen verdwenen zijn en opgeslokt door de natuur. Dat gaat sneller dan ik had verwacht. 🙂

Reageren mag, maar hou het netjes...

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.