Gevonden – door Frank (van IkFotograag.nl)

Gevonden – door Frank (van IkFotograag.nl)

Ik was foto’s kwijt. Gelukkig heb ik ze teruggevonden. Jaren geleden zijn we met de familie een lang weekend naar Duitsland geweest. Ik wist zeker dat ik daar foto’s had gemaakt met mijn toen net nieuwe Canon S3IS camera. Elke harde schijf en PC die ik heb, heb ik afgezocht, nergens de foto’s te vinden. Ik herinnerde me dat een van mijn broers ze destijds op een CD had gezet. Bij hem gevraagd, maar hij had ze niet meer. Toen ben ik alle CD’s die ik de afgelopen jaren heb “gebrand” gaan nakijken. Na een uurtje zoeken vond ik de CD. Ulmen stond er op geschreven. De plaats in Duitsland waar we toen ons weekend doorbrachten. Vreemd om alle foto’s van toen te zien. Tijdens de vakantie bezochten we kasteel Kasselburg. In de toren maakte ik deze foto van de trap.


17 Comments

 1. Gelukkig heb ik al mijn digitale foto’s op een dusdanige wijze geordend, dat ik over het algemeen snel kan vinden wat ik zoek. Het grootste probleem hier is, dat ik nog veel foto’s uit het pré-digitale tijdperk moet scannen. Dat zijn van die klussen, die er altijd bij blijven.
  Mooie foto trouwens van die wenteltrap.

 2. frank-103

  Geweldige trap!

  Dit fenomeen wordt trouwens al in de ‘vakliteratuur’ genoemd: er worden meer dan ooit aan foto’s gemaakt, allemaal digitaal, er wordt nauwelijks meer iets afgedrukt en heel veel foto’s zullen dan door ongelukjes verdwijnen!

 3. Wat een speurtocht! Ik maak niet zoveel foto’s en wat ik maak beland op de hd van m’n laptop én op een externe hd. Altijd bij de hand dus.
  Mooi beeld van die trap zeg. Je oog wordt gelijk naar die 2de trap geleid.

Reageren mag, stay safe!

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: