Het wil niet meer

Het wil niet meer

Het wil niet helemaal meer zoals ik dat zou willen. Na een verkeerde beweging vorige week heb ik voortdurend last van mijn rug. Nu heb ik dat wel vaker, en dat gaat wel weg, maar nu sluimert het. Even scheef staan, even wat vastpakken, even onderuit hangen en het is er weer. Het beste gaat het als ik een uurtje in een heet bad heb gezeten. Het komt alleen een beetje slecht uit met alle plannen die ik nog heb. Ik hoop dat als het overal een paar graden warmer is dat het dan wat beter gaat. De woensdag thuis begint me overigens ook steeds beter te bevallen als brekertje van de week. Werk zat, koffie drinken, boodschappen doen, een lampje ophangen, bloemetje halen, de haren laten knippen door A., nieuwe stofzuiger gehaald, ja, de beste volgens de consumentenbond in 2009 en 2010, en daarbij ook nog eens keurig geprijsd en last but not least, ook nog voorbereidingen getroffen voor over 4 dagen…

bVision Photography

24 Comments

 1. De warmte van de zon zal vele ongemakken wegnemen, hoor in m’n omgeving veel mensen klagen van pijntjes hier of daar…. iedereen snakt naar de zon en vitamine D! Maar zolang die er nog niet is kan een warm bad inderdaad ook wel helpen… beetje rustig aan doen en zeker niet forceren zou ik zeggen… ’t beste !

 2. Zijn ze echt zo lief als dat ze er uitzien? Die van mij pikken, als ik niet oplet, de kaas van m,n krentenbol of erger nog, m,n hele krentenbol.

  Vervelend toch, zo,n rug. Wachten tot het wee,r over gaat is, wanneer je het vaker hebt, niet zo verstandig. Je gaat namelijk onbewust je houding aanpassen om de pijn te vermijden. Ga naar een goede fisiotherapeut of, nog beter, naar een Manueel therapeut. Sterkte.

 3. Hai Sjoerd,

  wat een heerlijke foto van die twee katten.
  Maar wat vervelend van je rugpijn!
  Ik ken het!!! Het enige echt goeie “medicijn” is: rust.
  Maar misschien zit er iets te scheef of te vast.
  Dus: een goeie fysiotherapeut zou geen kwaad kunnen.

  Hou je haaks en neem de tijd!

  groet van Marlou

  .

 4. Life sounds good…. op die rug na dan…

  Insmeren met Tea Tree Olie ( door je geliefde of een goede masseur, beiden hebben een helende werking 😉 )

  Daarnaast gewoon “hennig oan hè ” !

  xx Salty

Reageren mag, stay safe!

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: