stinkend jaloers
stinkend jaloers

stinkend jaloers

Natuurlijk ben ik als Essent medewerker geïnteresseerd in groene stroom, heb hart voor de natuur, ondersteun natuurmonumenten en ga zo maar door. Ik heb thuis een hele milieustraat ingericht om netjes ons afval te scheiden. Ik ben voor zonne-energie vind het prima dat Nederland het goed doet in de Solar challenge voor auto’s, maar ben stinkend jaloers dat Dong de Frisian Solar Challenge organiseert sponsort. het is natuurlijk een prima initiatief om net op het water elektrisch aangedreven boten te laten varen en plaats van al die stinkende motorboten die je zo links en recht overal tegen komt. In strijd om de titel worden zo’n 11 steden aan gedaan en worden er een goede tweehonderdtwintig km over het water afgelegd. En net als bij auto’s is naast de zon, de weerstand die de boot in het water ondervindt bepalend voor het eindresultaat. Van catamarans, vleugelboten tot opgevoerde kano’s trekken ten strijde en ik ben benieuwd wie er gaat winnen. De race vindt van 8 tot en met 14 juli plaats en ik heb veel zin om er eens te gaan kijken. Waar…
5 juli 2010: Leeuwarden – Sloten
6 juli 2010: Sloten – Bolsward
7 juli 2010: Rustdag in Bolsward
8 juli 2010: Bolsward – Franeker
9 juli 2010: Franeker – Dokkum
10 juli 2010: Dokkum – Leeuwarden
Meer info: http://www.frisiansolarchallenge.nl/ het duurt nog even, maar volgens mij kom ik er op terug.

bVision Photography

16 Comments

 1. Hai Sjoerd,

  dat lijkt me nou ontzettend leuk!
  Kom er op terug! Dan ga ik in die tijd lekker een weekje naar Fryslan!

  Fryslân boppe, Fryslân boppe!!!

  Trouwens, met die jaloezie zal het best wel meevallen.
  Ik heb je er voorheen in je schrijfsels nooit op betrapt.
  Misschien bedoel je: positieve jaloezie. haha!

  Dag! Groet en een los en luchtig weekeinde!
  Marlou

  .

Reageren mag, stay safe!

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: