Peugeot 407 SW
Peugeot 407 SW

Peugeot 407 SW

Vandaag mag ik hem gaan halen. Onze nieuwe voiture, de Peugeot 407 SW met panoramadak. Niet helemaal nieuw, maar toch een heel stuk jonger dan de BMW die we hadden. Daarnaast is het een diesel met als het goed is een verbruik van ca vijf liter op de honderd. Wat wil een mens nog meer. Ik moet alleen nog even de provincie uit om hem te halen, maar dat drukt de pret echt niet… Deze foto heb ik gemaakt toen we hem een week of drie geleden kochten.(u mag er op klikken)

bVision Photography

23 Comments

  1. De ware francophiel had vroeger ook nog geel licht in de koplampen van zijn Peugeot. Ik zie dat nooit meer, hebben ze het soms verboden?
    Mijn aangetrouwde neef heeft ook zo’n voiture, en die beweert dat je er mee naar Toulouse kan rijden zonder moe te worden.

Reageren mag, maar hou het netjes...

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.