Heynsdyk Sportscars
Heynsdyk Sportscars

Heynsdyk Sportscars

bVision Photography

De basis voor dit logje ontstond na een artikel op NU.nl waar 5 nieuwe fabrikanten hun opwachting zouden maken op de Auto RAI dit jaar. Daar stond ook bij Heynsdyk Sportscars. Nooit van gehoord, en dus ga je op zoek.
En ja, ze hebben een eigen website: Heynsdyk.com.
En ja, ze komen niet uit Scandinavie: Productie vind plaats in Eindhoven.
En nee, ze bouwen geen auto’s, maar verbouwen (oude) auto’s.
Maar ze doen dat wel goed en op basis van de Porsche 944 als donorauto. op de website:
In 2006 ontwierp ing RJ Heijnsdijk een eerste lichtgewicht special op basis van de Porsche 944 rolling chassis met de standaard Porsche 944 trans-axle driveline die garant staat voor ideale gewichtsverdeling. In de door Heijnsdijk ontworpen cabrio is het zwaartepunt met 15% naar beneden verplaatst en het frontaal oppervlak verkleind met 35%. Deze nieuwe cabrio wordt door Heijnsdijk Sportscars op de markt gebracht met een optionele hardtop die in opgevouwen toestand achterin de bagageruimte past. Het resultaat mag er zijn, een auto die ware schoonheid uitstraalt met de kwaliteit van een Porsche. En omdat het kleinschaligheid betreft hoef je je daarom voor het onderhoud geen zorgen te maken. Toch hulde aan dit Nederlandse initiatief.

bVision Photography

18 Comments

Reageren mag, stay safe!

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: