De weg kwijt

De Oranjerie in Roermond was “the place to be” gisteren. Tenminste als ik alle verhalen moet geloven die op een seminar door verschillende ontwikkelaars worden verteld. Deployment van OS’en en Applicaties, weinig onderhoud en beheer, virtuele desktops en servers en ga zo maar door. Wat mij betreft wil ik eerst al die dingen zien voor ik ze geloof. Een proof of concept wat mij betreft. Maar dan wel No Cure No Pay… en daar trapt niemand in, dan komen pas de uitzonderingen en de problemen op tafel. Ik wordt er helemaal confuus van en ga geloof ik toch maar in Utrecht Overvecht wonen. Als je daar nog de weg kwijt raakt als je op de Jaap Edendreef woont weet ik het ook niet meer en spierpijn van het werken in de tuin krijgen ze daar ook niet. De foto uit Utrecht is overigens nog van vorige week. U kunt er op klikken…

bVision Photography

18 Comments

 1. Het is iedere dag weer een feestje om bij langs te komen ( virtueel dan ), of je nu driehoog achter zit of In Den Zuid. Volgens mij voel jij je overal een vrij man.

 2. niets zo charmant als een foto aan de wand

 3. Ja, net waar je van houdt he.
  De één is verbaast en snapt er niks van, de ander smult en verdwaalt er in!

 4. jee wat een info,
  ik snap nog niet helemaal waar je het over hebt maar dat komt wel

 5. Never nooit niet zou ik daar gaan wonen…ruimte en groen waar je in kunt vertoeven, dat is meer mijn ding… zo’n foto op een flatgebouw zegt me helemaal niks… laat je niet verleiden….fijn weekend….Agnès

 6. daar krijg je me voorlopig ook niet in.
  geen denken aan !!!

 7. Heerlijk toch met dit lekkere lente weer werken in de tuin?
  Ik zie je nog niet in een flatje drie hoog achter!
  groetjes en een fijn weekend!
  Elmar

 8. De decoratie op dat gebouw spreekt me wel aan, maar ik geef toch de voorkeur aan onze doorzonwoning met tuin.

 9. Utreg me stadsie. Ja ja Sjoerd ook bij deze foto begint mijn hart een beetje sneller te kloppen want bijna 20 jaar heb ik in die stad gewerkt in het HBO kunstonderwijs en met de leenfiets van de school kwam ik vaak overal. Over dat onkruid wieden. Daar hebben wij hier geen last meer van want de voortuin wordt onderhouden door de plantsoenendienst van de gemeente Harderwijk. Ook namens Mara een goed weekend toegewenst.
  Saludos
  Albert

 10. En dat noemen ze dan een dreef… 😉

 11. Las pas ergens iets als “Onkruid wieden doe je niet door er aan te denken”. en vond die ook wel hier van toepassing. Mensen kunnen wel heel mooie praatjes hebben over de nieuwste systemen en software maar laat eerst maar eens zien dat het werkt. Hetzelfde geldt uiteraard voor echt fysiek onkruid wieden…fijn weekend!

 12. Ja er zitten nog teveel haken en ogen aan

 13. Hai Sjoerd:

  jij gaat helemaal niet in Utrecht-Overvecht wonen.
  Dan kunnen ze je beter meteen opvegen.

  Blijf zitten waar je zit. Krijg spierpijn van weet ik wat, maar LEEF!

  Zo…
  Dat is er uit.

  Nu ga ik verder met koffers inpakken en wegwezen!

  Tot over twee weken!

  Groet van Marlou

  .

 14. Ik hoor mijn vriend ook regelmatig over die onderwerpen praten met mijn vader. Ene oor in, andere oor uit. 😉

 15. maar ja, dan nog de juiste flat vinden in al die eenheidsworsthuisjes…

 16. Ik ben niet zo’n voorstander van de virtuele desktops, server, en cloud computing. Er zitten nog te veel haken en ogen aan.

 17. Ach telefoon brengt zelfs mijn telefoon mij overal…

  Love AS Always
  Di Mario

 18. Toch makkelijk voor vreemdelingen, goed herkenbaar..!!
  Fijne dag vandaag.

Geef een reactie