De weg kwijt
De weg kwijt

De weg kwijt

De Oranjerie in Roermond was “the place to be” gisteren. Tenminste als ik alle verhalen moet geloven die op een seminar door verschillende ontwikkelaars worden verteld. Deployment van OS’en en Applicaties, weinig onderhoud en beheer, virtuele desktops en servers en ga zo maar door. Wat mij betreft wil ik eerst al die dingen zien voor ik ze geloof. Een proof of concept wat mij betreft. Maar dan wel No Cure No Pay… en daar trapt niemand in, dan komen pas de uitzonderingen en de problemen op tafel. Ik wordt er helemaal confuus van en ga geloof ik toch maar in Utrecht Overvecht wonen. Als je daar nog de weg kwijt raakt als je op de Jaap Edendreef woont weet ik het ook niet meer en spierpijn van het werken in de tuin krijgen ze daar ook niet. De foto uit Utrecht is overigens nog van vorige week. U kunt er op klikken…

bVision Photography

18 Comments

 1. Never nooit niet zou ik daar gaan wonen…ruimte en groen waar je in kunt vertoeven, dat is meer mijn ding… zo’n foto op een flatgebouw zegt me helemaal niks… laat je niet verleiden….fijn weekend….Agnès

 2. Utreg me stadsie. Ja ja Sjoerd ook bij deze foto begint mijn hart een beetje sneller te kloppen want bijna 20 jaar heb ik in die stad gewerkt in het HBO kunstonderwijs en met de leenfiets van de school kwam ik vaak overal. Over dat onkruid wieden. Daar hebben wij hier geen last meer van want de voortuin wordt onderhouden door de plantsoenendienst van de gemeente Harderwijk. Ook namens Mara een goed weekend toegewenst.
  Saludos
  Albert

 3. Las pas ergens iets als “Onkruid wieden doe je niet door er aan te denken”. en vond die ook wel hier van toepassing. Mensen kunnen wel heel mooie praatjes hebben over de nieuwste systemen en software maar laat eerst maar eens zien dat het werkt. Hetzelfde geldt uiteraard voor echt fysiek onkruid wieden…fijn weekend!

 4. Hai Sjoerd:

  jij gaat helemaal niet in Utrecht-Overvecht wonen.
  Dan kunnen ze je beter meteen opvegen.

  Blijf zitten waar je zit. Krijg spierpijn van weet ik wat, maar LEEF!

  Zo…
  Dat is er uit.

  Nu ga ik verder met koffers inpakken en wegwezen!

  Tot over twee weken!

  Groet van Marlou

  .

Reageren mag, maar hou het netjes...

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.