British Cars & Lifestyle

Omdat mijn zoon zijn verjaardag reeds op zaterdag vierde konden we gisteren op pad naar het autotron in Rosmalen. Daar werd de beurs British Cars & Lifestyle gehouden. Ik ben me nu nog steeds af aan het vragen wat nu die Lifestyle zo typisch Brits maakt. Het landelijke gevoel, de sportauto’s, het keurige ‘Old English’ interieur, de ‘vernederlandste High Tea’ of wat anders. Feit is wel dat het er ieder jaar gezellig druk is. Vorig jaar zijn we er niet geweest, dus we hadden deze keer wat in te halen. Als ik het met twee jaar geleden vergelijk is het minder geworden. De buiten terreinen waren leeg, maar daarvoor was het binnen super gezellig. Met Irish Pub muziek, Schotse hooglanders doedelzakspelers en veel, heel veel Britain. Ik heb een paar mooie auto’s op de kop kunnen tikken, voor een redelijk prijsje. Voor de niet insiders, modelauto’s voor in mijn vitrine. En een paar mooie ideeën opgedaan voor mijn wekelijkse virtuele garage. Ik ben stom geweest, daar liep een ‘man’ rond met kleren en schoenen, dat wil je echt niet weten. Als man schaamde ik me daar zo voor dat ik er van schrik er geen foto’s van heb gemaakt. Voor mij is de onderstaande foto echt British, en nee, er is niets te winnen bij het raden van het merk. Degene die het niet weten verdienen een gratis abootje op mijn zaterdagse log…

bVision Photography

23 Comments

 1. Een liefhebber weet het wel, een een leek valt niks te leren.
  Het is altijd leuk als het gezellig is en voldoening geeft.

 2. Dit is toch een veel fraaier exemplaar dan wat je gemist zegt te hebben met jouw camera?

 3. Ik weet niet echt veel van auto’s, dus had het zeker niet geweten.

  Leuke foto’s…het is al een hele tijd geleden dat ik in Rosmalen was, en dat terwijl ik er zo dichtbij woon.

  Een fijne week!

 4. geef mij dat abootje maar.

 5. Een Mercedes?

  Ooit een artikel gelezen over het EWngelse koninklijk huis en de directie van Vickers, toen eigenaar van Rolls Royce. Ze reden allemaal in een Mercedes, want Rolls Royce was Kwalitatief Uitermate Teleurstellend!

 6. Eigenlijk toch ook wel heel benieuwd hoe die man eruit zag hHHHh

 7. Gave kar dat zeker……………….
  Ik had die persoon ook wel eens willen zien.
  😉

 8. Prima bandjes, daar is niets mis mee. Rijden ze in Japan trouwens links van de weg?

 9. ben wel benieuwd hoe die man eruit zag … kleren en schoenen ? daar is toch niks mis mee ? …. Heb je’em echt niet op foto ?

 10. Ook een beetje Anglofiel Sjoerd ! Nog een draft biertje en alles is OK !

 11. Je maakt me nieuwsgierig naar de outfit van die man, ik wist niet dat je ook een zoon had en het was vast een heel gezellig dagje uit bij die auto’s.

 12. Ik vermoed dat dit een Bentley is. Wat ik zeker weet is dat deze prachtig mooi is.

 13. Mooie auto… Maar ik had het merk niet geraden hoor, dus ik blijf gewoon komen op je logs, misschien leer ik er iets van.

  Love As Always
  Di Mario

 14. Schrikken van een ‘man’ in vreemde kleding? Dat hoeft toch niet anno 2011. Of was het heel vies of zo? Ik had er graag een fotootje van gezien.

 15. We zijn als MG bezitters een tweetal keren op deze beurs geweest (ook de MG Car Club Holland heeft een stand, nog gezien?) en onze mening is dat er veel zaken om heen gebouwd worden die dan z.g. iets te maken moeten hebben met British lifestyle. Voor ons niet dus. Daarom dit jaar niet gegaan en met de auto van Mara, de Honda CRX DelSol als afsluiting van ons driedaagse weekend in Den Haag een mooie tourtocht gemaakt in het groene hart van Zuid Holland. The sky was echt weer even the limit.
  Fijne werkweek toegewenst Sjoerd, ook namens Mara.
  Saludos Albert

 16. Hoewel ik toch een trouwe bezoeker ben van je zaterdagse (en andere) logjes, heb ik blijkbaar nog niet genoeg geleerd, want ik weet niet wat voor merk het is … Maar mooi is hij zeker!

 17. Tja, sommigen hebben een apart gevoel voor fashion

 18. Hoe iedereen er bij loopt moeten ze zelf maar weten, maar soms is het wel om te lachen natuurlijk 😉 Ik weet niet wat het is… maar mooi is hij wel.

 19. Jahaaa, een Bentley denk ik zo, die oude racewagens, gigantische dingen. Ben daar ook een paar keer geweest, de Roverclub staat er ook altijd wel.

 20. Ook een leuk thuiskomertje;-)

 21. Waarom zou je schrikken van hoe een ander er bij loopt? Was het zo erg?

 22. Nee, ik zou het echt niet weten.
  Maar jij hebt een leuke dag gehad, jammer dat je die man niet op de foto hebt.
  Succes vandaag weer.

Geef een reactie