British Cars & Lifestyle
British Cars & Lifestyle

British Cars & Lifestyle

Omdat mijn zoon zijn verjaardag reeds op zaterdag vierde konden we gisteren op pad naar het autotron in Rosmalen. Daar werd de beurs British Cars & Lifestyle gehouden. Ik ben me nu nog steeds af aan het vragen wat nu die Lifestyle zo typisch Brits maakt. Het landelijke gevoel, de sportauto’s, het keurige ‘Old English’ interieur, de ‘vernederlandste High Tea’ of wat anders. Feit is wel dat het er ieder jaar gezellig druk is. Vorig jaar zijn we er niet geweest, dus we hadden deze keer wat in te halen. Als ik het met twee jaar geleden vergelijk is het minder geworden. De buiten terreinen waren leeg, maar daarvoor was het binnen super gezellig. Met Irish Pub muziek, Schotse hooglanders doedelzakspelers en veel, heel veel Britain. Ik heb een paar mooie auto’s op de kop kunnen tikken, voor een redelijk prijsje. Voor de niet insiders, modelauto’s voor in mijn vitrine. En een paar mooie ideeën opgedaan voor mijn wekelijkse virtuele garage. Ik ben stom geweest, daar liep een ‘man’ rond met kleren en schoenen, dat wil je echt niet weten. Als man schaamde ik me daar zo voor dat ik er van schrik er geen foto’s van heb gemaakt. Voor mij is de onderstaande foto echt British, en nee, er is niets te winnen bij het raden van het merk. Degene die het niet weten verdienen een gratis abootje op mijn zaterdagse log…

bVision Photography

23 Comments

  1. frank-103

    Een Mercedes?

    Ooit een artikel gelezen over het EWngelse koninklijk huis en de directie van Vickers, toen eigenaar van Rolls Royce. Ze reden allemaal in een Mercedes, want Rolls Royce was Kwalitatief Uitermate Teleurstellend!

  2. We zijn als MG bezitters een tweetal keren op deze beurs geweest (ook de MG Car Club Holland heeft een stand, nog gezien?) en onze mening is dat er veel zaken om heen gebouwd worden die dan z.g. iets te maken moeten hebben met British lifestyle. Voor ons niet dus. Daarom dit jaar niet gegaan en met de auto van Mara, de Honda CRX DelSol als afsluiting van ons driedaagse weekend in Den Haag een mooie tourtocht gemaakt in het groene hart van Zuid Holland. The sky was echt weer even the limit.
    Fijne werkweek toegewenst Sjoerd, ook namens Mara.
    Saludos Albert

Reageren mag, maar hou het netjes...

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.