Productief weekendje
Productief weekendje

Productief weekendje

bVision Photography

Dit was een echt productief weekendje. Dat begon al op vrijdagavond bij mijn vriend Humberto. Daar hebben we een gebetonniseerde, gemetselde barbeknoei gesloopt. Met twee man een hele avond hammeren met de sloophamers, slaan met de moker, en dat terwijl in de tuin ernaast een feestje was. Die waren waarschijnlijk niet helemaal zo blij met ons. Zeker niet toen we op zaterdagochtend om acht uur verder gingen met het vullen van de grote aanhanger. We zijn met die bak twee keer naar het milieupark moeten rijden om alles kwijt te raken. Grappig was wel dat Humberto de eerste keer 10 euro moest betalen en de tweede keer met dezelfde aanhanger en de auto achter vol 6 euro. En je ziet wie er aan het werk was. Zeker niet degene die een foto aan het maken was. En als je dan toch bezig bent kun je thuis natuurlijk op zondag ook nog wel even verder gaan met timmerwerk achterom. Al dat roestige gedoe op zondag is ook maar niks. Alleen spierpijn in mijn vingers heb ik nog nooit gehad, een beetje behang van de handen af wel vaker. Het blogje typen gaat nog net met twee vingers.

bVision Photography

24 reacties

 1. Ik ben wat voorzichtiger geworden met het belasten van mijn vingers sinds ik na een forse inspanning vorig jaar ongeveer twee maanden lang een onbruikbare linker pink had, die tintelde of gevoelloos was. Vat dit dus gerust als een waarschuwing op …..

 2. Wat een vreselijk stoere foto!!
  Uitvergroten en ophangen zeg ik 🙂

  Voor zere vingers een tip: insmeren met wat olijfolie en wat fijn gemalen rode zonnehoed* .( bloem ) Oliemengsel beetje warm maken en dan inwrijven.
  Succes!

  * En bij gebrek daaraan: uitgeperste knoflook helpt ook, alleen stinkt harder.

 3. Dit geklus met al die warmte in Limburg. Jij liever dan ik. Hier heerlijk genoten van een prachtig weekend. Bijna 30 graden en dat was soms echt puffen. Het leek wel zomer hier. Vandaag gelukkig wat minder want we hebben een auto gehuurd om de komende dagen naar Ronda en Antequera te gaan. Gaat het al weer wat beter met je vingers? Sterkte bij deze eerste werkdag.
  O.T. Het lukt nog steeds niet t.a.v. ComLuv. Steeds dezelfde log. Wat doen wij verkeerd?
  Groetjes
  Mara

Reageren mag, maar hou het netjes...

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.