Een presentje
Een presentje

Een presentje

bVision Photography

Toen ik gisterochtend op mijn werk kwam stond daar een mooi ingepakt kado op mijn buro. Voor jou stond erop. Niets is minder waar, het was een kado van mijn collega Frank en zijn vrouw Mia voor mijn vrouw A.. Ze hadden ergens een mooie doos gevonden waar de naam van mijn vrouw opstond en vonden het een leuk idee omdat aan haar te geven. Een doos met de naam van je vrouw erop is heel leuk, wat het echt super maakt is dat we al een aantal jaren een poster in de gang hebben, waar exact dezelfde afbeelding op staat als wat op de doos is afgebeeld. Als we de inhoud van de doos op een zonnige zomerse avond tot ons nemen zullen we aan jullie denken. Bedankt, van die collega’s zouden er meer moeten rondlopen…
De afbeelding op de poster is oorspronkelijk gemaakt door Chiu Tak Hak. Ik heb gezocht, maar kan er verder niets van vinden op het wereld wijde web.

bVision Photography

22 Comments

 1. Ha die Sjoerd!

  Wat een mooie naam:
  Antoinette.
  Dat is een naam, waarbij je extra van de inhoud gaat genieten!

  Ik hoop, dat je toch wilt langskomen bij blogspot…
  Ik vind het er zoveel gemakkelijker werken.
  En ik heb lichte RSI-klachten, dus ik doe alles wat het werken een beetje veraangenaamd.

  Dag!

  groet van Marlou

  .

Reageren mag, maar hou het netjes...

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.