Cyprus – door Frank
Cyprus – door Frank

Cyprus – door Frank

De komende weken zijn we, mijn echtgenote M. en ik, in Cyprus, en wel in het zuidwestelijke Griekse deel. Als de wifi in het appartementencomplex het doet, dan laat ik wellicht wat van me horen. Maar dat weet je nooit als het vakantiegevoel bij ons ineens heftig toeslaat. De vlucht vanaf Schiphol vertrekt al om 05:15 uur, dus onze eerste vakantiedag duurt gelijk al héél lang. Voordeel hierbij is dat we ’s nachts al naar Schiphol moeten rijden, daardoor is de kans op files weer erg klein, denk ik. Cyprus hoort bij de Europese Unie, tenminste voor zover ik weet, het Griekse deel. Het Turkse Noorden, de Turkse Republiek Noord-Cyprus, wordt alleen door Turkije erkend. Daar is de munteenheid ook de Turkse Lira en niet de Euro. Het weer in Cyprus is ongeveer hetzelfde als in Nederland nu, lekker warm en ’s nachts koelt het nog lekker af. Uiteraard gaat de camera mee en als ik terug ben, dan laat ik hier wel wat foto’s zien.

Als jullie dit stukje lezen zijn we overigens al in Cyprus.

Hier zijn we

19 Comments

Reageren mag, maar hou het netjes...

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.