Een roestige zondag (31)

Na alle feestgedruis met de koninklijke families, wat overigens geheel aan mij voorbij is gegaan, gaan we vandaag weer verder met waar we al 30 zondagen mee bezig zijn, roesten. Vandaag nemen we een kijkje in de keuken van een container. je kijkt over de rand en je ziet het. De foto is op ons bedrijf gemaakt tijdens een opdracht. Ik liep er toevallig langs en dacht yes, die moet ik hebben. Voor de rest, hou het roestig vandaag, dat probeer ik ook. Alleen dat stilzitten, dat wil niet lukken…

bVision Photography

20 Comments

 1. Lang geleden heb ik bij een recyclingbedrijf gewerkt. Oude auto’s werden in stukken gemangeld en alle onderdelen werden gesorteerd op materiaal. Roest kon ik nog wel onderscheiden. Maar de verschillende metaalsoorten waren niet mijn specialiteit.
  Zonnige groet.

 2. Roest is eigenlijk óók oranje 😉 En wat Aargh zegt: http://www.bvision.nl/2011/05/01/een-roestige-zondag-31/#comment-23016 best vreemd dat niemand het meeneemt, -m’n fietsenmaker zou er blij meezijn (desnoods als schroot.)

 3. En dan is dit nog maar beginnende roest! Als het doorzet is het niet meer te gebruiken!

 4. Deze zondag is ook veuls te mooi om stil te zitten, wij hebben net ’t Wad bewonderd met onze honden, en zitten nu even aan de sherry met. ( Pleegpuubs aan wat anders, ofcourse )
  Straks weer even fietsen, de zondag is nog heeeeeeeerlijk lang.

 5. nog een plezante roestige zondag.

 6. Straks maar eens roestig een stukje gaan fietsen.

  Love As Always
  Di Mario

 7. Oeps … Geestelijke roest moet toch echt Feestelijke roest zijn!

 8. Wat een geestelijke roest vandaag met al die slingers en krullen.
  Feestje morgen zeker …?

 9. Het roestige koningshuis in beeld. Prachtig

 10. Dit spul is duidelijk te lang in ruste geweest….

 11. ik heb het nieuwe topgear magazine gekocht, over moderne roestbakken! Ik moet zeggen, in de tuin, in een luie stoel met een glas fris in de hand, roest ik vandaag wel uit!

 12. Ik ken genoeg mensen die dat spul er meteen uit zouden vissen. Ons volkstuinschuurtje stond ook vol met jampotten vol roestige bouten en moeren. Langs het pad gezet, allemaal meegenomen.

 13. Fijne roestdag!

 14. Hier en daar een glimp opgevangen, verder kan ik ook niet zo vastroesten op mijn stoel 😉

 15. Ik heb niets van die feestelijkheden gemerkt in ieder geval.

 16. stilzitten kan voor sommigen net zo moeilijk zijn als voor anderen in beweging komen is… ik ben net als jij… altijd wel bezig, zover de gezondheid het toelaat

 17. Je hoeft natuurlijk niet stil te zitten om het roestig te houden.

 18. Mooi plaatje…!!
  Maak er maar een gezellige zondag van.
  Veel plezier.

 19. Toch heel wat minder roest dan anders.

 20. Die koninklijke familie kan me aan m’n reet roesten. 😉

Geef een reactie