Een roestige zondag (31)
Een roestige zondag (31)

Een roestige zondag (31)

Na alle feestgedruis met de koninklijke families, wat overigens geheel aan mij voorbij is gegaan, gaan we vandaag weer verder met waar we al 30 zondagen mee bezig zijn, roesten. Vandaag nemen we een kijkje in de keuken van een container. je kijkt over de rand en je ziet het. De foto is op ons bedrijf gemaakt tijdens een opdracht. Ik liep er toevallig langs en dacht yes, die moet ik hebben. Voor de rest, hou het roestig vandaag, dat probeer ik ook. Alleen dat stilzitten, dat wil niet lukken…

bVision Photography

20 Comments

  1. Lang geleden heb ik bij een recyclingbedrijf gewerkt. Oude auto’s werden in stukken gemangeld en alle onderdelen werden gesorteerd op materiaal. Roest kon ik nog wel onderscheiden. Maar de verschillende metaalsoorten waren niet mijn specialiteit.
    Zonnige groet.

  2. Deze zondag is ook veuls te mooi om stil te zitten, wij hebben net ’t Wad bewonderd met onze honden, en zitten nu even aan de sherry met. ( Pleegpuubs aan wat anders, ofcourse )
    Straks weer even fietsen, de zondag is nog heeeeeeeerlijk lang.

  3. frank-103

    ik heb het nieuwe topgear magazine gekocht, over moderne roestbakken! Ik moet zeggen, in de tuin, in een luie stoel met een glas fris in de hand, roest ik vandaag wel uit!

  4. Ik ken genoeg mensen die dat spul er meteen uit zouden vissen. Ons volkstuinschuurtje stond ook vol met jampotten vol roestige bouten en moeren. Langs het pad gezet, allemaal meegenomen.

Reageren mag, maar hou het netjes...

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.