Cadillac Eldorado 1953
Cadillac Eldorado 1953

Cadillac Eldorado 1953

bVision Photography

Ik maak er vandaag niet veel woorden aan vuil, maar als er een auto bestaat die typisch Amerikaans is is het deze wel. De auto stamt uit mijn geboorte jaar en is inmiddels dus zo’n 58 jaar oud. Dit productiemodel is ontstaan uit een prototype uit 1952, gebouwd voor de jarige abraham. De naam ontstond door een wedstrijd te houden onder het personeel. Gewonnen door een secretaresse Mary-Ann Marini. El Dorado is Spaans voor The Golden One, wat uiteraard sloeg op de vijftigste verjaardag. En ik weet het is koninginnedag, en ik weet ik wordt overmorgen 58, maar dat heeft niets met autozaterdag te maken.

bVision Photography

15 Comments

Reageren mag, maar hou het netjes...

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.