Een geintje
Een geintje

Een geintje

Voor ik het vergeet, bedankt voor alle felicitaties en andere ongein… Werken hoeft niet altijd saai te zijn dachten enkele medewerkers van een firma die vervolgens op kunstzinnige wijze deze olifant inzette om…. De rest mag u aanvullen, ik weet zeker dat er iemand zou moeten zijn die weet wat hier gebeurt. Degene die het goed raadt krijgt een voetreis naar Wittem aangeboden, voor de andere is geduld een schone zaak…(foto is door er op te klikken groter te maken)

bVision Photography

17 Comments

 1. Hier wordt een olifantje geplet tussen twee buffers. Of hij is de buffer die twee krachten uit elkaar moet houden. Het zou me niets verbazen als dat jouw rol is. Je mag je immers senior noemen.

 2. Ben al een keer naar Wittem gefiets, dus hoef ik niet meer te zien.

  Mijn gok is dat het een warmteleiding is (gezien de hoeveelheid isolatie) en een of andere onluchtings- dan wel vochtaftapkraan.

 3. Hai Sjoerd…

  dat is dan jammer…
  Ik heb geen idee. Dus… nu heb ik geen voetreis naar Wittem gewonnen.
  En die had ik nou juist zo graag gewonnen!

  Nou vooruit, dan waag ik nog een gokje:
  dit is een ongebuilde kakenververser.

  Goed toch?

  Groet van Marlou

  .

Reageren mag, maar hou het netjes...

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.