Ziloko en lekker helemaal niks…

Niks hebben ze aan ons verdiend dit weekend, helemaal niets. Niet helemaal waar natuurlijk, want we hebben ook de wekelijkse boodschappen gedaan en wat noodzakelijke aankopen gedaan m.b.t. de verbouwingen, maar dat was het dan ook. Voor de rest heb ik me alleen bezig gehouden met de tuin, wat schilderwerk, wat hobbywerk, maar niet met Moederdag bijvoorbeeld. Daar doen we dus helemaal niets aan. Maar goed, even terug naar af. Ik amuseer me prima met werken in en om het huis. Het geeft direct resultaat, je ziet het direct en het geeft ieder weekend het gevoel dat je verder bent gekomen. We moeten nog één grote klus en dan zijn we klaar met verbouwen. Dan kunnen we kleine projecten starten zonder dat we ons schuldig hoeven te voelen dat we de grote uitstellen.
Eén ding wil ik wel even kwijt, ga nooit in zee met het bedrijf Ziloko Wageningen. Een loodgietersbedrijf wat zijn afspraken niet na komt. De eigenaar, Willem van Holland is gewoon een oplichter en doet niet wat hij zegt. Het heeft mij een aardige cent gekost en ik hoop dat deze kleine opmerking met mijn Google ranks hem nog veel meer mag kosten. En eerlijk als ik ben, zal ik na overmaken van het aan mij verschuldigde bedrag, deze tekst weghalen… Dus Willem van Holland, van Ziloko Wageningen, die woont in Kotem Belgie en geregistreerd is in Gulpen Nederland , doe je best, maar ik geef je weinig kans. Het laatste moest er even uit, en gelukkig heb ik nu iemand anders gevonden die eind mei start. Toch zonde van mijn aanbetaling, maar ik hoop dat het andere mensen helpt.
Oh ja, em we hebben ook nog een hobby, modelbouw. Dus, op de foto de voortgang van het project “Big Buizerd”. De vleugels, compleet met een stukje romp. Zo’n drie en een halve meter. (voor Renesmurf, dat is 3.5 meter).

bVision Photography

24 Comments

 1. Beste mensen,

  Wij zijn door Willem van Holland ook opgelicht. Wil iemand dit bij radar melden zodat hij aangepakt wordt? Ik heb zijn woonadres in Boorssem België.

 2. Godver de godver. ……
  Mag niet vloeken maar had ik dergelijke berichten nu eerder gelezen.

  Die vogel is nu via marktplaats als klusman opdrachten aan het vinden. En het gaat hem ook nog zeer goed voor de wind.

  Zeer herkenbaar in iedergeval. Helaas te laat.

 3. Hoe heeft dit je kunnen gebeuren en waar is het fout gegaan?

 4. Niets? Tuurlijk wel. De water jongen, de gasjongens, de electra jongens… allemaal verdiensten aan uw weekend.

 5. Leuke hobby, zo’n buizerd.( een mannetje zekers??? )
  Volgens mij heb jij een enorme hobby-keus 😉
  Incluis verbouwingen…

 6. Erg is dat he als mensen je vertrouwen beschamen nou ja wij weten in elk geval wie we niet moeten roepen.
  Ben heel benieuwd hoe het eruit gaat zien als de buizerd vliegt, succes met het afbouwen.

 7. Ziloko Wageningen zeg je…. Ziloko Wageningen dus… We zullen onthouden dat Ziloko Wageningen jou nog geld schuldig is….

  Love As always
  Di Mario

 8. het (misschien wel helemaal terecht) aan de schandpaal nagelen van dieven en oplichters, en alle andere soorten gespuis, mag in Nederland niet. Want die hebben meer rechten dan de oppassende burger en Moskovietsen om die rechten om te zetten in geld!

 9. Oplichters en raddraaiers uit Gulpen Nederland of Wageningen Nederland of Kotem Belgie moeten opzouten. Maar met Willem van Holland van het bedrijf Ziliko wil ik zeker nooit zaken doen!
  Opzouten met oplichters en raddraaiers.
  Solidaire groet uit Amsterdam-ZuidOost

 10. wat een drama bedrijf zeg,
  zo wordt je weer wakker geschud.
  nooit zaken doen met die man.

 11. Wanneer zie ik Willem Van Holland in gesprek mt mevrouw Herzenberg in RADAR?

 12. Ik heb al vaker gezegd, ik betaal NOOIT aan. En als ze dan niet voor me willen werken, of willen leveren dan zoek ik wel iemand anders (Dit heb ik nog nooit hoeven te doen, dus!) Daarom, zal de oplichter Willem van Holland, van Ziloko Wageningen, die woont in Kotem Belgie en geregistreerd is in Gulpen Nederland voor mij nooit of te nimmer nog een klus mogen klaren. En oplichters horen in de gevangenis.
   

 13. Haha, die Sjoerd,
  wat een geweldige actie!
  Ik doe met je mee en ben solidair:

  ik zal nooit…. maar dan ook NOOIT!
  gebruik maken van de diensten van Ziliko van Willem van Holland.

  Bij deze!
  Als-ie jouw aanbetaling terugbetaald, dan zien we wel weer verder.

  Laat maar weten hoe het er voor staat!

  groet van Marlou

  .

 14. ja, en drieeneenhalve meter schrijft men zonder on no di ge spa tie `s.
  Het moet wel lees baar zijn.

 15. Zo’n man als die Willem van Holland van Ziloko Wageningen, die gun je toch een hele koude douche!

 16. da’s een redelijke spanwijdte…

 17. We hopen dat je aanpak t.a.v. deze schurk, Willem van Holland, van Ziloko Wageningen, die woont in Kotem Belgie en geregistreerd is in Gulpen Nederland, werkt, want oplichters moeten gewoon aan de schandpaal.
  Hebben jullie als club wel eens open dagen? Zijn die lang van tevoren bekend?
  We horen het graag van je, Bvd. Onze laatste log over moederdag zal je wel niets vinden.
  Geeft niet, iedereen mag toch doen wat ie wilt. Ik heb genoten.
  Grtz Mara

 18. Een gewaarschuwd mens telt voor twee. Ik zal dus nooit in zee gaan met Willem van Holland, van Ziloko Wageningen, die woont in Kotem Belgie en geregistreerd is in Gulpen Nederland 😉

  • Beste,
   Wij hebben kortgeleden ook zaken gedaan met Willem van Holland. En zijn over de 5.000 euro opgelicht kan iemand mij helpen zodat dit persoon bij radar komt?

 19. Oei, jij bent boos op de loodgieter…en terecht…!!
  Aanbetalingen doe ik nooit.
  Gelukkig heb je een andere gevonden, en kan de klus geklaard worden.
  Succes met de “Big Buizerd”, en vandaag ook weer met deze maandag.

 20. Ik zou in zo’n geval een krant uitnodigen om over dit verhaal te schrijven. Het liefst een krant die in de omgeving van Ziloko verschijnt.

 21. aanbetalingen doe ik niet.
  eerst prestatie dan geld.

 22. Dat is en manier om zulke lui aan te pakken. Van mij zou hij geen cent krijgen als hij zijn afspraken niet nakwam, en een aanbetaling haalde ik gewoon terug!

 23. Oei Sjoerd maakt zich terecht kwaad , ook Ollie haat dat afspraken niet naleven , om zot van te worden ! En ja je vogel … razend benieuwd !

Geef een reactie