Ziloko en lekker helemaal niks…
Ziloko en lekker helemaal niks…

Ziloko en lekker helemaal niks…

Niks hebben ze aan ons verdiend dit weekend, helemaal niets. Niet helemaal waar natuurlijk, want we hebben ook de wekelijkse boodschappen gedaan en wat noodzakelijke aankopen gedaan m.b.t. de verbouwingen, maar dat was het dan ook. Voor de rest heb ik me alleen bezig gehouden met de tuin, wat schilderwerk, wat hobbywerk, maar niet met Moederdag bijvoorbeeld. Daar doen we dus helemaal niets aan. Maar goed, even terug naar af. Ik amuseer me prima met werken in en om het huis. Het geeft direct resultaat, je ziet het direct en het geeft ieder weekend het gevoel dat je verder bent gekomen. We moeten nog één grote klus en dan zijn we klaar met verbouwen. Dan kunnen we kleine projecten starten zonder dat we ons schuldig hoeven te voelen dat we de grote uitstellen.
Eén ding wil ik wel even kwijt, ga nooit in zee met het bedrijf Ziloko Wageningen. Een loodgietersbedrijf wat zijn afspraken niet na komt. De eigenaar, Willem van Holland is gewoon een oplichter en doet niet wat hij zegt. Het heeft mij een aardige cent gekost en ik hoop dat deze kleine opmerking met mijn Google ranks hem nog veel meer mag kosten. En eerlijk als ik ben, zal ik na overmaken van het aan mij verschuldigde bedrag, deze tekst weghalen… Dus Willem van Holland, van Ziloko Wageningen, die woont in Kotem Belgie en geregistreerd is in Gulpen Nederland , doe je best, maar ik geef je weinig kans. Het laatste moest er even uit, en gelukkig heb ik nu iemand anders gevonden die eind mei start. Toch zonde van mijn aanbetaling, maar ik hoop dat het andere mensen helpt.
Oh ja, em we hebben ook nog een hobby, modelbouw. Dus, op de foto de voortgang van het project “Big Buizerd”. De vleugels, compleet met een stukje romp. Zo’n drie en een halve meter. (voor Renesmurf, dat is 3.5 meter).

bVision Photography

24 Comments

 1. Nadi

  Beste mensen,

  Wij zijn door Willem van Holland ook opgelicht. Wil iemand dit bij radar melden zodat hij aangepakt wordt? Ik heb zijn woonadres in Boorssem België.

 2. John Dams

  Godver de godver. ……
  Mag niet vloeken maar had ik dergelijke berichten nu eerder gelezen.

  Die vogel is nu via marktplaats als klusman opdrachten aan het vinden. En het gaat hem ook nog zeer goed voor de wind.

  Zeer herkenbaar in iedergeval. Helaas te laat.

 3. frank-103

  het (misschien wel helemaal terecht) aan de schandpaal nagelen van dieven en oplichters, en alle andere soorten gespuis, mag in Nederland niet. Want die hebben meer rechten dan de oppassende burger en Moskovietsen om die rechten om te zetten in geld!

 4. Oplichters en raddraaiers uit Gulpen Nederland of Wageningen Nederland of Kotem Belgie moeten opzouten. Maar met Willem van Holland van het bedrijf Ziliko wil ik zeker nooit zaken doen!
  Opzouten met oplichters en raddraaiers.
  Solidaire groet uit Amsterdam-ZuidOost

 5. Ik heb al vaker gezegd, ik betaal NOOIT aan. En als ze dan niet voor me willen werken, of willen leveren dan zoek ik wel iemand anders (Dit heb ik nog nooit hoeven te doen, dus!) Daarom, zal de oplichter Willem van Holland, van Ziloko Wageningen, die woont in Kotem Belgie en geregistreerd is in Gulpen Nederland voor mij nooit of te nimmer nog een klus mogen klaren. En oplichters horen in de gevangenis.
   

 6. Haha, die Sjoerd,
  wat een geweldige actie!
  Ik doe met je mee en ben solidair:

  ik zal nooit…. maar dan ook NOOIT!
  gebruik maken van de diensten van Ziliko van Willem van Holland.

  Bij deze!
  Als-ie jouw aanbetaling terugbetaald, dan zien we wel weer verder.

  Laat maar weten hoe het er voor staat!

  groet van Marlou

  .

 7. We hopen dat je aanpak t.a.v. deze schurk, Willem van Holland, van Ziloko Wageningen, die woont in Kotem Belgie en geregistreerd is in Gulpen Nederland, werkt, want oplichters moeten gewoon aan de schandpaal.
  Hebben jullie als club wel eens open dagen? Zijn die lang van tevoren bekend?
  We horen het graag van je, Bvd. Onze laatste log over moederdag zal je wel niets vinden.
  Geeft niet, iedereen mag toch doen wat ie wilt. Ik heb genoten.
  Grtz Mara

 8. ria

  Een gewaarschuwd mens telt voor twee. Ik zal dus nooit in zee gaan met Willem van Holland, van Ziloko Wageningen, die woont in Kotem Belgie en geregistreerd is in Gulpen Nederland 😉

  1. Nadi

   Beste,
   Wij hebben kortgeleden ook zaken gedaan met Willem van Holland. En zijn over de 5.000 euro opgelicht kan iemand mij helpen zodat dit persoon bij radar komt?

 9. Oei, jij bent boos op de loodgieter…en terecht…!!
  Aanbetalingen doe ik nooit.
  Gelukkig heb je een andere gevonden, en kan de klus geklaard worden.
  Succes met de “Big Buizerd”, en vandaag ook weer met deze maandag.

Reageren mag, maar hou het netjes...

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.