Orkestje – door Frank
Orkestje – door Frank

Orkestje – door Frank

Om ons heen scheerden de zwaluwen langs. Soms in een rechte lijn, vaak ineens zwenkend. Met een ongelofelijke snelheid draaiden ze in de lucht ineens om. Insecten maakten geen schijn van kans, als deze luchtacrobaten ze in hun vizier kregen. Met geen enkele jet is het mogelijk om verhoudingsgewijs zo snel te draaien. De zwaluwen hadden het druk met voedsel verzamelen voor hun jongen. Iedere keer als een van de oudervogels bij het nest kwam dan veerden een aantal trompetjes synchroon op, zoals trompettisten in een bigband gaan staan, als ze hun partij blazen. Leuk was het, als ik zelf wat geluidjes maakte, dat ze ook opveerden en solo kwetterden.

Het klein orkest

Vader of moeder heeft het maar druk met het klein orkest

Het klein orkest blaast solo

21 Comments

Reageren mag, maar hou het netjes...

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.