Vakantie
Vakantie

Vakantie

Ik weet niet hoe het komt, maar ik heb vakantie en heb dat aan niemand verteld hier. Eindelijk gaat ons laatste grote project van start, de badkamer. Binnen een week of drie moet alles klaar zijn. Dat wil zeggen dat alles wat er nu in staat eruit gaat, de tegels van muren en vloer, het bad eruit de pot eruit en de wasbak. Daarna worden sleuven gemaakt voor de nieuwe leidingen, afvoeren worden verplaatst en wordt de zaak opnieuw gestukadoord. Ik wil niet vervelend zijn, maar af en toe krijgt u een update. Ik speel drie weken voor bouwvakker, veel bier dus en iedere avond friet… De onderstaande foto heb ik twee weken terug in Tongeren gemaakt. Boven de deur van cafe 2 Engelen aan de wijngaardstraat 8 hangt deze spreuk. Af en toe moet ik dus het archief in voor een foto o.i.d. want aan veel buiten zal ik wel niet geraken.

bVision Photography

20 reacties

Reageren mag, maar hou het netjes...

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.