Toch nog even Zeeland
Toch nog even Zeeland

Toch nog even Zeeland

De temperaturen zoals ze momenteel heersen zijn helemaal niets voor mij. Dan nog liever 10 graden vorst. Nu is dat uiteraard een beetje overdreven, maar meer dan 23 graden hoeft voor mij niet. En klagen over het weer zit Nederlanders in het bloed, dus waarom zou ik daar dan niet op inspelen. Zeker als je een beetje in een dipje zit met bloggen. Sakkerdjie zeg, of beter nog gatverpieleke, wat is het dan moeilijk om wat log-waardigs neer te zetten. Mijn denkvermogen is dan omgekeerd evenredig met de buitentemperatuur. En dan geeft zo’n plaatje van de loodsboot Guido Gezelle uit Vlissingen toch een verfrissende blik op mijn log. Dat maakt het lezen van deze onzin weer draaglijk.

bVision Photography

19 Comments

 1. Ah nog iemand ! Tja komt t door het ‘hete’ weer of door de grote temperatuurschommelingen ?? ik weet t niet maar feit is dat ook mijn blogenthousiasme door de zon wat gesmolten is… Ben wel een zomermens maar teveel is teveel, hier op’t vasteland in Belgie is 25 graden wel de max om het aangenaam te houden. Enne gisteren 40 en vandaag 20 dat is nu ook niet bepaald ideaal zomerweer he… Hoe kan n mens nu ‘wennen’ ??

 2. Dat je naar min 10 graden vorst verlangt, lijkt mij onwaarschijnlijk. Dat je het iets te warm vindt kan ik begrijpen. De hitte in Nederland is toch anders dan hier aan de Costa del Sol. Mooie foto trouwens van die boot. Later op onze fotolog ons antwoord.
  Vanuit Andalucia een hartelijke groet van mij.
  Saludos
  Mara

 3. Vandaag met leerlingen 2 uur lang in een ontzettend heet lokaal gezeten.. ze moesten een 100 minuten toets maken… bijna niet te doen… voor leerlingen en leraar… en nu zit ik in een redelijk koele keuken na te kijken…. hoop dat het morgen wer beter wordt…. iets koeler…. Agnès

 4. Ik volg je niet wat temperatuur betreft. Ik wordt juist een beetje chagrijnig van koud en of nat weer. Je moet overigens niet het weer de schuld geven, het afnemende denkvermogen kun je wellicht ook aan de jaren wijten. Geweldige foto overigens. Er lijkt meer actie zichtbaar dan op die van de Endeavour van enkele dagen terug, alhoewel die ook erg mooi is. Eigenlijk nu ik ze naast elkaar kan zien zou ik geen keuze kunnen maken.

 5. Nog maar ff volhouden, vandaag nog een warme dag en morgen is het al weer over.
  Ik vind het wel genieten, gewoon kalm aan doen en veel water drinken.
  Nu lekker buiten zitten, het is al heerlijk.
  Vanmiddag kan ik er ook een eitje bakken, en wordt het te warm.
  Succes vandaag.

 6. totaal geen problemen mee dat het warm is. Mag wel vaker zo zijn! Gewoon een beetje aanpassen dan gaat het best. Vandaag een geweldig watergevecht in de buurt tussen alle kinderen! Wat hadden ze plezier! Geef mij maar een heerlijk zonnetje! Het maakt me vrolijk! En het maakt mijn huis groter, de tuindeuren open en ik heb er een woonkamer bij!!!

Reageren mag, maar hou het netjes...

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.