Bacillaire Angiomatosis
Bacillaire Angiomatosis

Bacillaire Angiomatosis

Bacillaire Angiomatosis
Rode tot paarse papels, noduli of plaques, solitair of multipel, enkele mm tot 2-3 cm groot, soms pijnlijk. Reactieve vaatproliferatie veroorzaakt door infectie met Bartonella henselae of quintana.

Is dat even een binnenkomertje op de maandagochtend, pure beroepsdeformatie zal ik maar zeggen, hallo zijn jullie daar nog, wakker en berekend op het warme weer wat ons te wachten staat…
Ik had gisteren een mazzeltje, ik had een stukje gereedschap nodig om ergens iets uit een tegel te halen en had dat uiteraard niet in mijn bezit. Met nog een paar oude bonnen van de Gamma op zak even naar de Gamma in Brunssum, lekker zo’n koopzondag toch. De prijs viel toch wel wat tegen van een Dremel met wat toevoegingen die ik erbij moest nemen. Maar na wijs beraad, een wat uitgebreider pakket gekocht waar een van de hulpstukjes al bij zat, met een losse diamantzaag. Aan de kassa bleef er van de oorspronkelijke prijs niet veel meer over. Waar we niet op gerekend hadden was de twintig procent korting op elektrische apparatuur, de bonnen erbij en zo kelderde de rekening naar een aanvaardbaar bedrag en kreeg ik weer een kortingsbon op de Gammakaart… Hendig toch. Thuis meteen even uitgeprobeerd, de wijsheden van Boeddha na afloop zal ik u maar besparen. I am a lucky man… Mijn vrouw is ook tevreden met het werk en heeft zichzelf van het bespaarde bedrag meteen maar een kastje voor onder in de hal gekocht, het kastje onder verhuisde naar boven, en toen was het weekend al weer om.

bVision Photography

19 Comments

  1. frank-103

    kijk, in zo’n bouwmarkt kom ik graag voor de elektrische hulpmiddelen. Maar de smeermiddelen en bevestigingsmaterialen die direct verband houden met het moeten doen van kluswerkzaamheden, die weet ik helaas nooit te vinden……

    🙂

    Veel plezier met je Dremel!

Reageren mag, maar hou het netjes...

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.