Dat is toch logisch
Dat is toch logisch

Dat is toch logisch

Een mens kan zich druk maken of het druk hebben. En dat hoeft niet eens aan de planning te liggen. Vandaag gewoon wat veel uren nodig om alles voor elkaar te krijgen van wat gepland is, en dat dan ook nog in minder uren. Nu kun je wel zeggen dat je in een uur niet het werk kunt stoppen van twee uur. En dat klopt ook. En toch lukt me dat af en toe toch met een beetje foetelen. Stel je voor je wordt diverse malen onderbroken door de telefoon en je bent met een ingewikkelde klus bezig. Nou, dat werkt dus niet. Je wordt dan regelmatig onderbroken en je kunt iedere keer weer van vooraan beginnen. Afgelopen dinsdag hebben we daar mee even geoefend en hebben we ons een aantal uren terug getrokken. Een andere collega werd daardoor extra belast door onze telefoon. Vandaag moet ik even wat terug doen en die collega wat proberen te ontlasten. Voor wat hoort wat uiteraard. En de telefoon aannemen is een must als je dienstverlenend bent. Dat is logisch, toch. En net vandaag zit een uurtje langer blijven er ook niet in. Want meteen na het werk vertrek ik naar het hijgend Hert, een boscafé midden in de bossen van Vijlen (bij Vaals). Daar, hoog in de heuvels gaan we genieten van een lekkere avondje barbeque. Zo’n barbeque kun je niet weigeren, toch. Dus als u denkt waar is die toch dan weet u het alvast. Of ik ook nog tijd kan vrijmaken voor een volledig blogrondje, Qeu sera sera

bVision Photography

16 Comments

Reageren mag, maar hou het netjes...

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.