Zo koud is het toch niet.
Zo koud is het toch niet.

Zo koud is het toch niet.

bVision Photography

Het eerste waar veel mensen over klagen is over het weer. Mij zul je daarover niet horen, ik vind het prima zo. Niet te koud, niet te warm, gewoon perfect. Maar als ik naar de beide foto’s van vandaag kijk is niet iedereen het daar mee eens, maar om nou meteen een boom aan te kleden zoals hier op de Hommerter Allee in Amstenrade gaat me toch even te ver.

bVision Photography

Het schijnt een rage te zijn om voorwerpen buiten aan te kleden met een breiwerkje en volgens mij zijn ze daar in Brussel mee begonnen. Dat manneke daar heeft zelfs een uitgebreide garderobe waar hij dagelijks uit kan kiezen. De huidige rage lijkt te zijn ontstaan in New York en blijkt het werkt te zijn van kunstenares Agata Olek, vanwaar de onderstaande afbeelding komt. Zij pakt het echter groots aan, daar is het bovenstaande plaatje helemaal niets bij.

bVision Photography

22 reacties

  1. Ach alles in een jasje steken, van honden tot bomen en auto’s.. ik vind t maar niks… En het weer ja klagen doen we altijd, heb ik bij mezelf gemerkt… op vakantie in Kroatie hadden we 35° en zon zon, klaag en puf over de hitte, te heet om iets te doen… en dan nu terug in Belgie, verlamd door de kou en de regen , weer niet goed…. lol, maar anderzijds ben ik toch maar wat blij dat ik wat zon en warmte heb kunnen opslagen hoor, dat kunnen ze me niet meer afnemen en de batterijtjes zitten weer vol vitamine D..

Reageren mag, maar hou het netjes...

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.