Transformers

Laat u niets wijsmaken, de dag van gisteren was zo bezet met serveronderhoud, een firma die op bezoek zou komen, een bijeenkomst van de fotoclub, dat ik geen tijd zou hebben gehad om een logje te produceren. En dan blijft er maar één ding over… plannen. Dit gadget kwam ik deze week tegen op het www. Een fijn stukje speelgoed om kado te geven aan neven of ‘nichten’. Transformers in optima forma. Een kind kan de was doen en het is ook nog leerzaam en milieuvriendelijk ook. Okee, het blijft nutteloos, maar wat is dat tegenwoordig niet. Een telefoon is ook niet meer om alleen maar mee te bellen. Al deze voorbeelden zitten in een pakket en kunnen door iemand met een beetje kennis van techniek gebouwd worden. Solar driven, geen batterij meer nodig.

bVision Photography

19 Comments

 1. Ik zou het wel leuk vinden. 😉

 2. Blijft voor mij de vraag wat transformers zijn.

 3. Mijn mobiel kan zal dingen doen, waarvan we nu nog niet eens wisten dat hij het kon.

 4. Wel leuke speeltjes inderdaad, nutteloos maar wel erg leuk hahahha

 5. Het is wel de toekomst natuurlijk, zelfoplaadbare energiebronnen!
  Stel je voor, nooit meer tanken en zo.

 6. wel grappig om te zien,
  maar niks voor mij hoor……………

 7. Ik ben geen fan van Transformers dus zou hier ook niet vrolijk van worden.

 8. Nog meer gadgets in huis, dan kom ik helemaal de deur niet meer uit…..Agnès

 9. Dat is nog eens voorbeeldig speelgoed. 🙂

 10. Grappig bedacht, deze transformers 🙂 Ik doe het toch maar zonder nog 🙂 Fijn weekend!

 11. Een Dinky Toy blijft voor mij toch m,n favo.

 12. Ik kreeg pas een vlinder op zonne-energie, hij fladdert echt en alleen maar als de zon schijnt.

 13. Ik kan niet wachten om zoiets te krijgen 😉

 14. Solar kent heel veel mogelijkheden, als je er maar creatief mee omgaat, niet alles is alleen even bruikbaar

 15. Hai Sjoerd,

  ziet er heel leuk uit.
  Ik zou het zelf wel willen hebben.
  En er uren mee spelen…

  Groet van Marlou

  .

 16. Grappig..!
  Op naar een fijn weekend.

 17. Geinig spul zeg!
  En het kan nooit kwaad om (vroeg) te leren dat er andere / schonere energiebronnen zijn.

 18. Ik ga gillen als ik dat ga krijgen.

  Love As always
  Di Mario

 19. ziet er leuk uit , doet me een heel klein beetje aan kindersurprises denken maar dan veel steviger

Geef een reactie