Transformers
Transformers

Transformers

Laat u niets wijsmaken, de dag van gisteren was zo bezet met serveronderhoud, een firma die op bezoek zou komen, een bijeenkomst van de fotoclub, dat ik geen tijd zou hebben gehad om een logje te produceren. En dan blijft er maar één ding over… plannen. Dit gadget kwam ik deze week tegen op het www. Een fijn stukje speelgoed om kado te geven aan neven of ‘nichten’. Transformers in optima forma. Een kind kan de was doen en het is ook nog leerzaam en milieuvriendelijk ook. Okee, het blijft nutteloos, maar wat is dat tegenwoordig niet. Een telefoon is ook niet meer om alleen maar mee te bellen. Al deze voorbeelden zitten in een pakket en kunnen door iemand met een beetje kennis van techniek gebouwd worden. Solar driven, geen batterij meer nodig.

bVision Photography

19 reacties

Reageren mag, maar hou het netjes...

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.