Op weg naar het werk – Fly Over Geleen
Op weg naar het werk – Fly Over Geleen

Op weg naar het werk – Fly Over Geleen

bVision Photography

Wie al door het zuiden van Limburg gereden heeft is beslist eens van het spoor afgeweken. Navigatie uit was het advies. En af en toe raken ook de inwoners even het spoor bijster. Lange files in de buurt van Maastricht en Geleen. Het ooit zo mooie en doeltreffende Klaverblad Kerensheide voldoet niet meer aan de eisen van deze tijd. Er zijn teveel auto’s die daar gebruik van willen maken en dat gaat niet goed. Vooral de afslag naar Heerlen zorgt voor dagelijkse files, die op die manier ook de afrit naar Antwerpen blokkeren. Nu wordt er een gigantische bypass gemaakt voor het verkeer naar Heerlen en Aken. Een Fly-Over die het hele klaverblad omzeild. Het futuristische geval aan de bovenzijde is de mal voor een gegoten betonnen voet. De foto aan de onderzijde laat zien dat men het bij Heijmans voortvarend aanpakt. En bordjes verboden toegang heb ik niet gezien, wel verboden voor onbevoegden…

bVision Photography

16 Comments

Reageren mag, maar hou het netjes...

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.