Speeltje
Speeltje

Speeltje

Ik durf het bijna niet te vertellen, maar we hebben een speeltje aangeschaft… Een Android tablet voor een vierde van de prijs van een iPad. Ik schaam mij diep, want eigenlijk kan je er, net als met een iPad er niets mee doen. Ja een beetje mee interneppen, wat boekjes lezen, maar oh voor dat bedrag was die zo goedkoop dat ik hem niet kon laten liggen. En met duidelijk meer mogelijkheden dan met een iPad. Standaard USB aansluitingen waar je een toetsenbord of muis of harde schijf of CD op kunt aansluiten. En dat voor net meer dan 100 euri. En als ik straks een paar keer naar Engeland moet voor mijn werk, uiteraard een mooi communicatiemiddel. Google rulezzzz, dat wordt duidelijk zichtbaar, maar I love it.

bVision Photography

21 Comments

 1. Af en toe voor jezelf een speeltje kopen is verstandig Sjoerd, dus gefeliciteerd met je aankoop. Sinds vorige week ben ik in het bezit van een iPad 64 GB en die bevalt mij uitstekend, want ik gebruik hem voor internetten, e-mail en foto’s bekijken. Vooral de touchscreen vind ik handig. Vorige week deze tablet gekregen van Albert als kadootje. Ik realiseer me dat je de iPad NOOIT mag vergelijken met een MacBook Pro zoals m’n lief die heeft.
  Groetjes
  Mara

 2. Ik begrijp nog altijd het nut niet van een Ipad… ligt vast aan mij. 🙂 Aangezien de meeste mensen er wel helemaal op kicken.
  Een laptopje zou ik dan eerder gebruiken. Zit tenminste nog iets bij om te typen en snel te werken. Ik kan niet veel met touchscreen en dergelijke. Ik mis de vaardigheid.
  Ik wens je veel plezier toe met je nieuwste aanwinst. Jij weet het vast wel te gebruiken! 🙂

 3. Zelf gebruik ik al jaren alleen een laptopje. IPad en IPhone gaan nog aan mij voorbij. Al lopen veel van mijn collega’s trots rond met nieuwere spullen.
  Ik wens je veel plezier met je nieuwe speeltje.
  Vrolijke en zonnige groet

 4. Terrebel

  Ik schrijf deze reactie op een iPad maar je maakt mij jaloers. Hoewel: wij hadden ons tablet “gratis” bij een krantenabonnement. Maar inderdaad: geen USB en sites met Flash bekijken is onmogelijk. Aan de andere kant: voor e-mailen of het maken van aantekeningen hoeft nu niet meer de desktop te worden opgestart. Aangezien onze computer-monitor tevens TV is én beeldscherm voor de spelcomputer kan nu de één lekker gamen en de ander op weblogs reageren. Bijvoorbeeld.

Reageren mag, maar hou het netjes...

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.