Vrijdag visdag
Vrijdag visdag

Vrijdag visdag

Een beetje melig was ik gisteravond. Na een drukke dag is het goed rusten, alleen dat kwam er niet van en een logje maken, weinig zin, een beetje uitgeblust. Gisteren hadden we Zwei Berliner, auf besuch op het werk. Duits speek ik nog wel een beetje , maar met Engels moet ik tegenwoordig naar woorden hengelen. Als je dan mensen erbij hebt die het Duits minder goed spreken ga je toch maar verder in het Engels. Ik spreek dat amper twee keer per jaar, en dan gaat de spreekwaardigheid snel achteruit. En dat terwijl we vroeger Amerikaanse vrienden hadden die hier op de AFCENT legerbasis werkten, toen sprak ik vrijwel dagelijks Engels. Maar als de plannen van de baas doorgaan wordt binnenkort Engels de voertaal bij een nieuw project en dan komt dat vanzelf weer terug, hoop ik. Gelukkig heb ik geen probleem met lezen en verstaan. Ik denk dat ik dat melige straks eens ga verrassen met een bezoek aan de plaatselijke viskraam op de bloemenmarkt. Uitje erbij… ja graag, en dan dat visje van boven naar beneden laten glijden. Zacht de vis van de graat zuigend. Ik wens u alvast een fijne dag, veel plezier, en wat mij betreft mooi weer. Update: Heeft die boer gatverpieleke vakantie… niks niet vis dus.

bVision Photography

14 Comments

  1. salty

    Vis… ik leef rondoom en tussen de vis… af en toe zwemt er een mijn maag in.
    Vandaag was dat een lekkerbekje in Harlingen.. maar het toppunt van lekkerigheid is wel de zeebaars… of tong ( helaas door overbevissing niet vaak meer op mijn menu )

    Rauwe vis ( om te eten ) bekoort mij niet zo, het liefst dus warm ( en met wat zout en peper, dille ) en met goed gezelschap 😉 ( lekker wijntje erbij )

  2. Terrebel

    Altijd gezellig, een beetje visite. Zelf kan ik ook genieten van de rust als de visite er niet meer is. En ook nagenieten vind ik leuk en zelfs de voorpret! Jij weet ook te genieten, merk ik…:-)

Reageren mag, maar hou het netjes...

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.