Breaking day
Breaking day

24 Comments

 1. Soms is het hard werken om iets stuk te maken.
  En soms gaat het vanzelf …
  Soms maakt een ambtenaar met hard werken iets stuk.
  En soms maakt een ambtenaar iets stuk door niets te doen.
  De uitspraak van Paco blijft in elk opzicht geweldig!
  Vrolijke groet

 2. Ik maar denken: wat zou een vaas met Vanda zijn. Opgezocht en dus weer wat bijgeleerd. Tsja, luchtwortels kunnen erg sterk zijn. De plant kun je hier dus verantwoordelijk voor stellen, maar ik geloof niet dat lepeltjes en glazen als vanzelf knappen, wie o wie heeft dat op zijn geweten?

 3. Terrebel

  Het schijn dat ongeveer een derde van de ambtenaren overbodig en/of dubbel werk verricht. Daar ligt een mooi stukje bezuiniging…Misschien kunnen die overbodige ambtenaren ingezet worden om buurthuizen en bibliotheken open te houden. Bijvoorbeeld.

Reageren mag, maar hou het netjes...

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.