Barbeknoeien en hard werken
Barbeknoeien en hard werken

Barbeknoeien en hard werken

Half zeven was het gistermorgen toen ik fris en vrolijk onder de kamer binnen stapte. Vrij noemen ze dat… Nee, klaar wakker, en mijn vrouw kwam even later ook naar onder. In plaats van lekker nog even klungelen op de PC en daarna boodschappen doen en dan geen zin meer hebben om… nou ja, u weet hoe dat gaat. Maar gisteren ging het anders, om acht uur was een gedeelte van de strijk klaar, alle rommel opgeruimd, de keuken schoon en ben ik begonnen aan de orchideeën te verzorgen terwijl mijn vrouw verder ging met de was. En zowaar, tegen half elf waren we klaar in huis. Een rondje bouwmarkten moesten we nog maken voor een planchet en wat haken en dan, een mail van vriend H. om te komen barbeknoeien. Daar kun je moeilijk nee tegen zeggen en leverde wat extra tijd omdat er niet gekookt hoefde te worden. Dus maar even alle gaten boren, van pluggen voorzien en ophangen die handel. De barbeknoei was heerlijk en onder het genot van een drankje hebben we nog even gezellig nagepraat. Zelfs ons spiesmonstertje N. had ook genoeg spiesjes gehad, ze zat vol (op de foto lijkt het meer een koekiemonster aan het werk). Vergeet ik nog te vertellen dat we ook nog even in Duitsland zijn geweest om wat te nuttigen tussen de middag. Hoezo vrij, onze vrije dag begint op werken te lijken. Vandaag weer even tot rust komen, oh nee toch niet, vanavond is er een bijeenkomst van de fotoclub.

bVision Photography

22 Comments

Reageren mag, maar hou het netjes...

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.