Barbeknoeien en hard werken

Half zeven was het gistermorgen toen ik fris en vrolijk onder de kamer binnen stapte. Vrij noemen ze dat… Nee, klaar wakker, en mijn vrouw kwam even later ook naar onder. In plaats van lekker nog even klungelen op de PC en daarna boodschappen doen en dan geen zin meer hebben om… nou ja, u weet hoe dat gaat. Maar gisteren ging het anders, om acht uur was een gedeelte van de strijk klaar, alle rommel opgeruimd, de keuken schoon en ben ik begonnen aan de orchideeën te verzorgen terwijl mijn vrouw verder ging met de was. En zowaar, tegen half elf waren we klaar in huis. Een rondje bouwmarkten moesten we nog maken voor een planchet en wat haken en dan, een mail van vriend H. om te komen barbeknoeien. Daar kun je moeilijk nee tegen zeggen en leverde wat extra tijd omdat er niet gekookt hoefde te worden. Dus maar even alle gaten boren, van pluggen voorzien en ophangen die handel. De barbeknoei was heerlijk en onder het genot van een drankje hebben we nog even gezellig nagepraat. Zelfs ons spiesmonstertje N. had ook genoeg spiesjes gehad, ze zat vol (op de foto lijkt het meer een koekiemonster aan het werk). Vergeet ik nog te vertellen dat we ook nog even in Duitsland zijn geweest om wat te nuttigen tussen de middag. Hoezo vrij, onze vrije dag begint op werken te lijken. Vandaag weer even tot rust komen, oh nee toch niet, vanavond is er een bijeenkomst van de fotoclub.

bVision Photography

22 Comments

 1. Wel goede dagbesteding

 2. Mmmm bbq-en, is er jammer genoeg deze zomer (?) nog niet vaak van gekomen…

 3. Hm lekker barbeknoeien, dat kunnen we veel te weinig deze zomer.

 4. Heerlijk, vrouwen aan het werk te zien.

 5. Ha Sjoerd,

  Wat kan een mens veel doen in een dag, dat thempo moet je maar niet aanhouden.
  spiesmonstertje N is wel lekker creatief bezig, gezien de kleur vast voor haar zelf. oma

 6. Mag ik jullie dan vrijbuiters noemen getuige dit verhaal dat zich hoofdzakelijk buiten jullie huis afspeelt?

 7. Een drukke maar toch wel heel nuttige en leuke dag zo te zien.

 8. Zo krijg je je de dag in elk geval om! 😉
  Hoef je niet achter de geraniums te zitten, hihihi

 9. Vervende koekiemonster

  Waarom koekiemonster? Weer een heel mooie foto:S

 10. Barbeknoeien … dat zou hier gisteren echt een geknoei zijn geworden met al die regen. 🙁

 11. Zozo..al heel vroeg alles al aan kant.. daar kan ik nog eens voorbeeld aan nemen.. ik heb vakantie en wordt steeds luier…zo te lezen was het een hele leuke dag…Agnès

 12. Koekiemonster? Leg eens uit. Ik zie een bevallige jongedame die ijverig aan het verven is.

 13. Lekker bezig zijn, daar is niets mis mee hoor en dan daarna lekker knoeien 😉

 14. Een volle dag toch wel met een heerlijk stukje vlees op het eind.

 15. Wij kunnen alleen nog met een drijvende barbeknoei aan de gang

 16. klinkt bij mij als vakantie waarover je schrijft.
  misschien omdat ik ambtenaar ben ?

 17. Vrije dag op werken lijken, dan moet je snel ingrijpen Sjoerd

 18. barbeknoeien , een woord om te onthouden 🙂

 19. Ik probeer altijd zoveel mogelijk uit te rusten op het werk.

  Love As always
  Di Mario

 20. En toch een heerlijk dagje zo..!
  Ik denk dat je er volop van genoten hebt.
  Succes vandaag weer, met het andere werken.

 21. Lekker bezig zo! Tsja, vroeger was ik ambtenaar maar tegenwoordig heb ik het idee dat ik werk voor mijn geld…;-)

Geef een reactie